این بدبخت فقط ۲ ماه اومده که ۳۰% توکن سوزی کرده حدود ۶۰۰ هزار هولدر داره و در هفته اول ایلان ماسک حمایتش کرد.تا الان هم حدود ۲۰ تا صرافی لیست شده هر پیج خارجی که باز میکنی راجبش دارن حرف میزنن و تالا هرچی که تیمش گفته انجام داده و با این راهی که داره پیش میره که به ازای فروش ۲۰% و به ازای خرید ۵% توکن سوزی و جایزه میده.پیش بینی کردن تا ۶ ماه دیگه حداقل ۷۰% درصد توکن سوزی شده.چرا ما ایرانی ها اینقدر عجول هستیم بزار ۱ سال از اومدن یه ارز بگذره بعد وایسیم رجز بخونیم هر کاری صبر میخواد و شک نکن اتفاق زیبایی واست میفته.شیبا با ۱۸۰۰ دلار سود فروختم کلی خوشحال بودم که اگه نفروخته بودم الان ۱۵ میلیارد پول داشتم پیگ با ۱۵۰۰ دلار سود فروختم که اگه گذاشته بودم ۲ روز بعد فروخته بودم ۲۷۰۰۰ دلار پول داشتم الانم روز ۳ این ارز ۷دلار خریدم که به ۲ هفته نشد پامپ شد و پولم شد ۱۱۰۰ دلار ولی بیبی دوج نفروختم و تا ۴ تا صفر کم نکنه ولش نمیکنم.اصلا میخوام که ۷ دلارم سوخت بشه واسم مهم نیست میگم حداقل شانس خودم امتحان کردم.اما اگه خدا بخواد و بگیره وقتی شد ۷۰۰ هزار دلار اون موقع قشنگه.موفق باشین بچه ها
تو زرنگ بودی سودتو خارج میکردی میذاشتی ۷ دلارت بمونه
داداش این ارز هارو از کجا پیدا کردی راهنمایی کن چجوری یه ارزو قبل پامپ پیدا کنیم و بخریم🤔
داداش چطوری این ارزهارو پیدا کردی چطوری میشه یه ارزو قبل از پامپ پیدا کرد🤔
واسه پیدا کردن شت کوین خوب باید از bscan همه اطلاعاتشو در بیاری بعد توییتر چک کنی بعد سایتشو و برنامه هاشو چک کنی بعد مارکت کپشو تو poocoin چک کن.میزان نقد شوندگیشو چک کن بعد تو bscan تو قسمت آدرس ها ببینید burn آدرسشو چک کنی ببینی توکن سوزی داره یا نه بعد قبل از پامپ بخری که قیمت پایین با توکن زیاد بخری که الانم که داره اصلاح میکنه زیاد واست مهم نباشه.موفق باشین