سلام، یه عده زیر ارزهای مختلف مینویسن اگر کسی سیگنال خوب داره بفرسته! منم که چون واقعا از ته قلبم دوست دارم همتون همیشه سود کنین میام سیگنالایی که پول میدم و میگیرم به اشتراک میذارم برا همه، اما هروقت یه ارز رو معرفی میکنم فقط دیسلایک میگیرم، و همیشه بعدش اون ارز رشد خوبی میکنه و من غصه میخورم که چرا حرفمو گوش ندادن… از پریروز هم ۲۰ بار براتون نوشتم ارزtastenft رو از دست ندین ولی تایید نشد، من ۲۰۰ دلارش رو خریدم یک شبه شد ۵۰۰ دلار پول خودمو کشیدم بیرون سودشو گذاشتم برای هولد، حالا منو اگه قبول ندارین که حقم دارین چون من کم نظر میدم تا مطمئن نشم، ولی آقا محسن شما لطف کن یه تحقیقی در موردش بکن نتیجه رو به دوستان بگو، شما رو که دیگه قبول دارن… باور کنید فقط و فقط چون دوست دارم توی این سودی که خودم دیدم شماهام بی نصیب نباشین، وگرنه این ارز داره راه خودشو میره چون برنامه ها و نوآوریهای فوق العاده ای داره و قابل مقایسه با شت کوینای بیخود نیست… و ۲۰ آگوست در صرافی بیتمارت لیست میشه یعنی ۳ روز دیگه و قطعا یه انفجار خواهد داشت ، مثل بمب داره توی اروپا و آمریکا صدا میکنه، مثال شیبا رو نمیزنم که خیلی خز شده ولی بینظیره، ارزش اینو داره که توی کوین مارکت کپ یه سر بهش بزنید… خرید هم فقط از طریق تراست و با اسمارت چین .با وجود اینکه هنوز جایی لیست نشده توی دوسه روز دوصفر انداخته … حالا خود دانید من صادقانه و دلسوزانه پیشنهاد دادم، انتخاب با شماست
سلام جسارتا اسم نگفتید ارز میگم ممنون
سلام چه زمانی مناسب می باشد برای ورودبه ارز (tastenft)ادمین لطفا
کانیااین ارزو از کجا بگیریم؟
ادمین انسان باش تایید کن ، traste من ۴۰ دلار خریدم شد ۱۵۰۰ دلار احتمالا تو صرافی لیست شه شاید شیبای دیگری در راه است، از طریق اسمارت چین تبدیل کنید متاسفانه تراکنش بالاست ولی انشالله بازم بالا میره ادمینننن
کانیا جان من هر کاری میکنم tastenft رو بخرم اخر سر یه ارور میده که مبلغ کارمزد را دستی وارد کن در کل موفق نشدم شما میتونید من را راهنمایی کنید ممنونم.ادمین تایید کن