سلام دوستان من یه مدت کوتاهی هست وارد این کار شدم یه مبلغی رو هولد کردم میخوام ترید کردن رو یاد بگیرم اینجا کسی هست آموزش بده یا کسی رو معرفی کنه ممنونم
روزی یا دوروز یمعامله با حداقل مبلغ یعنی ۳۰۰ هزار یا ۳۵۰هزار داشته باش…از رمز ارزهایی که داری وبیشتر ازاون انجام نده…به نمودار رمز ارزت نگاه کن به همه چیش توجه کن…این بهترین تجربه ست تا ۳ماه…به هیچ وجه به کل پولت دست نزن و غصه هیچی رو نخور
دوست عزيز تريد كردن يه شغل و مهارت هست كه شما بايد اون رو ياد بگيريد و نياز به علاقه و سخت كوشى زيادى داره حالا اينكه چقدر طول بكشه اين مهارت رو ياد بگيريد بستگى به ميزان علاقه و استعداد شما داره
تريد كردن نياز به چندتا علم داره كه بايد همشون رو ياد بگيريد كه اول تحليل تكنيكال هست دوم روانشناسى ماركت و سوم مديريت سرمايه هست و بعدش هم يسرى چيزها مثل مديديت پوزيش و اين چيزها كه بايد با تجربه بهش برسيد
اما بايد اين مهم رو بدونيد همونطور كه ٩٠ درصد سرمايه گذارهاى بازارهاى مالى پيروز هستن ٩٠ درصد تريدرها بازنده هستن چون شما براى تريد وارد جنگ با تريدرهاى ديگه ميشيد و از ضرر اونها سود ميكنيد يا ضرر شما سود اونهاست و در اين جنگ فقط ماهرترينها پيروز ميشن
براى شروع كتاب تحليل تكنيكال جان مورفى رو بخونيد از اموزشهاى سايت فراچارت هم ميتونيد استفاده كنيد