یه بابایی گفته ۱۵ تومن دارم و تا چند روز دیگه ۲۵میلیون نیاز دارم و چ ارزی بخرم!!! یعنی انتظار سود دو برابری تو چند روز دارن… دوست عزیز مسیرتو اشتباه اومدی… اگه میبینی الان خیلیا شکر میکنن ک تو سود هستن صد جا ضرر دادن و اختلاف بین ضرر و سودشون تو خوشبینانه ترین حالت بین ۲۰تا ۵۰ درصد سود بوده اونم تو دراز مدت و حرص خودن و جنگ روانی ک تحمل کردن… برادر من دو برابر سود مال منو شما نیست… ادمهای کریپتو دو مدلن…
اولی تا ضرر کرد میفروشه میره چیز دیگه ای میخره و کلی فحش به کریپتو و اینو اونی ک توصیه کردن و چارتها میده!!!
مدل دوم هم ضرر میکنن ولی هولد میکنن… میبینن ۱۰۰۰دلارشون مثلا شده ۲۰۰ دلار… اما پول داشته باشن تو همون کف باز میخرن و صبر میکنن… بعد از مدتی حالا یکماه یکروز یا یکسال میبینن اون ۲۰۰دلارشون شده ۱۲۰۰تا ۱۵۰۰ دلار اما با خون دل…
کریپتو اینه… هیچ تعهدی به چارتها نداره… دقیقا برعکس فکری ک داری عمل میکنه تا پولتو ازت بگیره… برنده اونیه ک صبر کنه… استاد و تازه کار و تریدر و هولدر هم نداره… ادم صبور برندس…
میتونی صبر کنی وارد شو… ارز با اصالت بگیر… ولی صبر کن
اینکه میگین وقتی میریزه دوباره ازکف میخره میخام ببینم قیمتش ازکجامحاسبه میشه مثلا روقیمت 48 یه خرید زدم بعد میریزه میرسه به 38 اونجامیام دوباره خریدمیزنم سودش از همون 38 حساب میشه یا نه
دوست عزیز اشتباه نیومده من دو هفته پیش ۴۰۰میلیون دوج خریدم همون موقع بین رمز c98و دوج شک داشتم c98یک دلار بود من چون قبلا دوج داشتم دوباره دوج رو انخاب کردم
الان دوج ۷۰میلیون توسوده در حالی که c98شده ۶دلار یعنی اگه c98میخریدم ۴۰۰میلیون رو الان بیشتر از ۲/۵میلیارد بود
پس تو این بازار راه اشتباهی نداریم هر چیزی امکان داره