سلام.بچه های بیبی دوج.ارز ltirbtlرو از دست ندید.۱۵ صفر داره،ازتراست ولت بخرید،با همون ۱۵ صفر.توی صرافی bkex هفت صفر کم کرده،هولدرهای زیادی داره.پیشنهاد میکنم تو سبدتون داشته باشید.
سلام بچه جون
اولا ارز خوبیه
دوما توی صرافی bkex لیست شده اما تاثیری در قیمت ارز نداشته.اون ۷صفری هم که میگی کم کرده طبق قراردادی که litte rabbit با صرافی bekx منعقد کرده فقط اینه که از لحاظ نمایش عددی بجای ۱۵ یا ۱۶ تا صفر ۹صفر نمایش داده بشه .
اما اینکه از این ارز خرید کنن مورد تایید هستش و تا اوایل مهرماه امسال در دو صرافی هاتبیت و کوکوین لیست میشه و در Q3 قراره nft هم راه اندازی کنه. و احتمالا بین ۳تا ۴ صفر کم میکنه. اونایی که در مورد nft یک ارز اطلاعات دارن میدونن که اگر راه اندازی بشه تاثیرگذاری بر روی قیمت یک ارز قویتر از لیست شدنش در صرافی ها هستش . سال ۲۰۲۲ هم ساله ارزهای nft دار هستش و ارزهایی که nft دارن بیشتر مورد استقبال قرار میگیره.
در رای گیری های روزانه هم در رتیه دوم بعد از baby dog قرار داره
سلام حدود ۲ ماه دارمش با اینکه توی صرافی لیست شده اما طبق توافق بین صرافی و سازندگانش زمان انتقال به صرافی از صفرهاش کسر میکنند و در کل قیمتش در صرافی و تراست ولت یکی است و هیچ جهش قیمتی نسبت به قبل نداره
لیتل رابیت تا آخر شهریور طبق برنامه که اعلام کرده در هات بیت و چند تا صرافی دیگه لیست میشه الان با ده دلار میتونی میلیاردی بخرین که فقط کافی به یک ریال برسه که صد درصد تا آخر سال خواهد رسید و رسید زندگیتون دگرگون میشه حالا میدونم بعضی ها تون میگین چرت و پرت میگه ولی دوستان ده دلار و بیست دلار تاثیری تو زندگی نداره اما اگر ریسک کنی میتونی تا آخر عمر راحت زندگی کنی
سلام دوست عزیز
من ارز ltrbt داخل تراست از طریق پنکک سوآپ خریدم . تعداد توکن هارو نشون میده ولی قیمت دلاریش و صفر زده میشه راهنمایی کنید چرا اینجوریه؟ ادمین یا ربات تایید لطفا
سلام نحوه واریز ریال تو صرافی های خارجی چ شکلیه
منم دارم خیلی زیاد
Little rabbit