لازم ی اشاره ای کنم به کامنت برخی افراد…
اونهای ک مینویسن الان نخرید قیمت میاد پایین دقیقا اینها همونهای هستن که در زمان سقوط قیمت همچنان منتظر ریزش کمتر شدن قیمت بودن و باز هم اینقدر طمع داشتن نخریدن چون منتظر ریزش بیشتر قیمت بودن…
اما مسله ای که مهم هست قابل توجه اون دسته از دوستان که باور دارند قیمت رشد بالاتری خواهد داشت باید عرض کنم فقط در یک صورتی قیمت بیت کوین و ارزهای مختلف دیجیتال رشد یا سقوط دارن
رشد قیمت بسته به خرید دارد هر چقدر تعداد افرادی که خرید در حجم و مقدارهای مختلف دارند قیمت رو ب بالا رشد هست و هر چقدر که تعداد افرادی دارای دیجیتال خودشان برای فروش قرار میدهند قیمت سقوط صرفا هست…
در نتیجه اونهای ک قصد بالا رفتن قیمت دارن بصورت پله ای خرید بزنن فقط صف خرید بالا بره قیمت بالا میره همین مسله توی بورس سهام فارکس هر سیستم دیگه ای هم بدین ترتیب هست…
تجربه شخصی خودمم یکی از ارزها انتخاب کردم با قیمت 0.00099 و مبلغ سیصد میلیون تومان سرمایه گذاشتیم حجم معاملات روزانه یک میلیون بود ما با این مقدار سرمایه به صورت پلکانی خرید زدیم چیزی که رصد کردم صف خرید بالایی شکل گرفت همین مسله باعث ترغیب دیگران شد خرید زدن طی سه روز خرید اول 0.00099و اخرین مبلغ خرید هم که معادل پنجاه میلیون بود در قیمت 0.00101 بعد از سه روز در قیمت 0.00162فروش زدم و سود مناسبی هم داشته برامون الانم همچنان با همین مدل داریم داشته ها خودمون بیشتر میکنیم
بنظر من هر کسی هر چقدر توان خرید داره بزنه برای خرید ضرر نمیکنه