فروش ماشین و خرید دوج (مشورت)

الان خریدش بدجور ریسکه،امکان داره یه جور بریزه که از قیمت یک ماه قبلش پائینتر بیاد،اینجور بالا رفتن معمولأ به صورت هماهنگ شده هست که بتونن سرمایه زیاد جذب کنن،تجربیات و اتفاقات قبل نشون داده که زمانی که یک ارز شروع به اوج کرد،اگر قبلش نخریده بودی فقط نظاره گر باش،چون در یک نقطه ناگهان استپ میشه و شروع به بازگشت میکنه،مخصوصأ اگر بدون پشتوانه و بدون قانون بره بالا،اگر هم که خریده بودی تو یک نقطه مناسب خالی کنی تا ناگهان وارد ضرر نشی،معمولأ این جور مواقع که بی قانون میره بالا صاحبان اون ارز با هماهنگی پول زیادی رو به ارز تزریق میکنن که با سرعت زیاد بره بالا و باعث جلب توجه و جذب سرمایه زیاد بشه و پس از اون ممکنه خالی کنن و بره تو سقوط آزاد،خیلی ها اینطوری بدجور ضرر کردن،پس بی مهابا نخر که به سقوط نزدیک میشی،نیازی هم نیست کسی بیاد بگه آی این ارز پروژه داره و فلانه،پروژش دست دولت آمریکا هم که باشه اگر بدون پشتوانه قیمت رو به صورت هماهنگ ببرن بالا در نهایت خریدار متضرر میشه،تعصبی برخورد نکن،نگید تیمش اهل این کارا و رکب زدن و دروغ نیست،دولتها هم امکان داره به شهروندانشون رکب بزنن،چه برسه به اشخاص که صاحبان ارز هستن،با لایک یا دیس لایک واقعیتها عوض نمیشن،یادت باشه عبرت ها چه بسیارند و عبرت پذیران چه اندک،انتخاب با شماست که عبرت باشید یا عبرت پذیر

داداش سم پاشی نکن من رو 27 سنت گرفتم بزار بریزه نوش جون همه اونایی که میفروشن تا نشه رانک 3 نمیفروشم ده سالم طول بکشه

وقتی ۸۰ دلار بود گفتن اوجشه و نخرید ولی همچنان داره میره بالا :sad_but_relieved_face::broken_heart: پس چرا نمیریزه اگر این اوج سقوط نداشته باشه چی :sad_but_relieved_face:

دادش سم پاشی نکن هر ارزی اصلاح داره اینم هم پشتش قویه هم تیمش هم کارمزدش
از اتریوم قویتره ولی زمان میخواد در مورد اتریوم هم این حرفا رو میزدن ما جاموندیم، من به شخصه رو 27 سنت گرفتم تانشه رانک 3 نمیفروشم
اونایی که تو سودن بفروشن نوش جونشون
تو این بازار اصلاح لازمه خداکنه بیاد پایین تا هم وطنانم بخرن و تا چند سال آینده سود خوبی گیرشون بیاد
ادمین تایید

خیلی مردی،حرف حساب،تجربه را تجربه کردن خطاست

دوست من باید یه کندل قرمز بزنه که از لحاظ تکنیکالی ببینیم اصلاح داره اونوقت باحرف شما که طمع هست موافقم،نه اینکه در حال رشد هست من بخام پیاده بشم..