دوستان سلام ، چندبار تحلیل گذاشتم اما متاسفانه منتشر نشد ، به هر حال ، قیمت به صورت الگوی دبل باتم داره خودش رو میکشونه بالا ، اول انتظار دارم خط روند نزولی کوتاه مدتی که شکل گرفته رو بریک کنه ، دوم رسیدن قیمت به نک لاین دبل باتم دقیقا نرخ ۱.۳۰ و با توجه به الگوهای تشکیل شده در تایم پایینتر بازهم انتظار دارم این مقاومت شکسته بشه و یک صعود خوب تا ۱.۶۰ دلار الی ۱.۷۰ دلار داشته باشیم که لازمه تا اواخر هفته آینده این حرکت انجام بشه ، دوستان خیلی تو فکر دادگاه نباشید در آینده نزدیک خواهید دید که همش سیاه بازی sec بوده و بس ،والسلام، ولله خیر شاهد و وکیل ، با تشکر از ادمین
دادگاهش رو برامون توضیح میدی چطوریه استاد
سلام دوست عزیز ، داستانش مفصله اما همینقدر بدونید تمام اسناد مالی پرداختها تراکنشهای پولی تسویه حساب خونه های سازمانی چه در آمریکا و چه در انگلستان از قبل تایید شده که به وسله شرکت ریپل تسویه حساب بشه ، و بخاطر متمرکز بودن این دارایی ( دارای شرکت مشخص و تعداد مشخص) دوست دارن بیشترش دست خواص جامعه باشه تا عوام ، شما فک میکنی اگه sec قصد داشت شرکت ریپل رو نابود کنه اینکار رو نمیتونست انجام بده ؟؟؟ جواب : بله حتما میتوانست اما دولتها چیزی که براشون منفعت داره و جزئی جدا ناشدنی از خودشون هست رو هیچوقت نابود نخواهند کرد فقط میخوان سرمایه گذاران خرد رو از میدان به در کنند والسلام پس من این دادگاه رو کلا یه فیلم میبینم که یه روز تموم میشه