تجربه هولدر سولانا

سلام دوستان عزیز نظر های قبلیه منو بخونید در باره سولانا میبینید که درست بوده چون رو هوا حرف نزدم الانم تا ۱ کی دو روز دیگه میره بالا بعد اصلاح داره چون هیچ ارزی بیشتر از ۷ هفته کندلاش سبز نبوده کندل هفتگی هم چند ساعت دیگه بسته میشه بعد اصلاح. رشد این ارز بستگی به بلاک چین کاردانو داره که چه جوری عمل میکنه اگر خوب باشه ممکنه دیگه رشد های انفجاری نداشته باشیم دلیل رشد سول این هست که رو بسترش دارن nft میسازن چون ارزون تره و اگر ادا خوب عمل کنه نصف اینا میرن رو ادا حالا باز تحلیل های خودتونو بکنید ببینید چی به دردتون میخوره اونو انجام بدین
من خودم رو ۳ تا ارز سنگین خرید زدم اول کاردانو سولانا پولکادات چنتا ارز دیگه هم در حد ۱۰ ۱۵ م پس الکی تعصب نداشته باشید یا رو سقف نخرید به نظر من سقف سول ۱۶۰ تا ۱۹۰ بعد اصلاح و بعد دوباره رشد همه رو ۸۰ میگفتن سقف هست وارد نشید ولی من وارد شدم چون میدونستم سقف نیست ولی این محدودها که گفتم میتونه سقف باشه لطفا لطفا رعایت کنید نرید تو ضرر اگر میخواین جا نمونید استرس نگیرید یه پله وارد بشید ولی سبک چون گفتم اصلاح داره بعد میانگین کم کنید که بعدش ایشالا روندش روبه بالا باشه همه با هم ( سود کنیم )
یا علی

سلام .
کی و چطور باید سیو سود کرد ؟

واقعا تحلیلت عالیه
احسنت

من همه رو پولکادات خریدم میترسم بریزه بیچاره میشم بفروشم یا بزارم باشه ؟؟؟

تو اگه وارد بودی تو 80دلار وارد نمیشدی .چهل روز پیش قیمتش 22دلار بود.حالا سود بردی نوش جونت.اما لطفا با تحلیل های الکی مردم رو اذیت نکنید