درخواست پیشنهاد سرمایه‌گذاری

آقای به اصطلاح ارز من با حرف شما سولانا فروختم، فایل گرفتم الان فایل سقوط کرده، درسته میشه؟؟

تقصیر خودته، چرا با حرف اینو اون میری ارز میخری؟ الان بشین حسرت بخور

منم با حرف یه اقایی به اسم مش رجب، سولانا هام رو فروختم روی74 دلار و پولکادات گرفتم، حالا سولانا شده 154 و پولکادات روی همون 33 دلار مونده، قبول کن که جفتمون اشتباه بزرگی کردیم، هیچ ارزی ، سولانا نمیشه، من که به اندازه در آمد یک سال کار اصلی خودم روی فروش سولانا ضرر کردم، فقط برای من که اینجا به حرف این و اون گوش میکنند ، درس بزرگی شد که دیگه به با حرف هیچکس خرید و فروش نکنم

اصلا من با این کوچ های از این ارز به اون ارز نمیتونم کنار بیام . شما اگه سرمایه گذاری ، خب دیگه نگران بالا پایین رفتنش نیستی چون میدونی یه شیش ماه دیگه ده برابر رشد کرده سرمایه ت . اینم سولانا که خیلی علاقه داره کریس رونالدویی بپره بره بالا !

فایل این هفته پامپ داره

اره خیالت راحت فایل کوین رشد عجیبی میکنه…هرچند که درست پیگیر پیامهای من نیستی.اما خیالتون راحت بزار یه اصلاح ریز کنه سود خوبی بهت میده دوست من.فایل هم محشره..۱۲۵ که رد کنه تا ۱۹۰ راهی براش نیست دوست من.

دوست عزیز مسئولیت خرید و فروش با خودت هست نه با دیگران!

چرا دروغ میدی؟درست نگاه نکردی چی نوشت کاملا هم درست نوشت.گفت سولانا رفت تو اصلاح سیو سود کنید ببرید فایل بخرید دیشب هم گفت فایل رو بفروشید کاملا هم درست بود و سود کردن همه ی دوستان نوش جونشون.واسه چی دروغ میدی خودت اشتباه کردی یا ندیدی

داداش حداقل به حرف آدمی مثالا به اسم آقای تریدر یا یا امپراتور ارزی چیزی گوش میدادی معلومه دیگه مش رجب قطعا تو کار ارز نیست