انتقاد از رفتار کاربران

چقدر بعضی دوستان بلانسبت خیلی هاتون بی شرف تشریف دارید.من غلط کنم پیام بدم.واقعا بی ذاتین یه عده.

برادر هر جایی ادم بد و خوب هست .. برا خوبها تحلیل کن

شما که تحلیل بلدی دستت درد نکنه که اطلاعات میدی اما کاش یه کانال تلگرام یا واتساپ میساختی و اونجا تحلیلاتو میگفتی

داداش توجه نکن به حرف همون بعضیا من واقعا تقریبا هیچ اطلاعاتی ندارم و چند روزه فقط رو حرف شما خریدو فروش زدم و سود خوبی کردم.دمت گرم خیلی مردی.تحلیلاتو بزار ممنونت میشم.کی اصلاح داره.قبلنم چندین بار گفتم یا تایید نمیشه یا شما توجه نکردی اسم پروفایلم ای دی اینستامه پیام بدی دعات میکنم بخدا

با دلیل و منطق و با تحلیل حرف میزنی ،کارت درسته ،ایول

سلام دوست عزیز متأسفانه ما ایرانی‌ها عادت کردیم تو فضای مجازی به راحتی به هم توهین کنیم شما هم با حرف یه نفر دل خور نباش اینجا اکثر بچها به امید یه سود اینجا هستن تا شاید گره ای از مشکلاتشون حل بشه اگه یکی عین جناب عالی نیاد راهنماییمون کنه ممکنه خیلیا ضرر جبران ناپذیر ی کنن

داداش گل تحلیل بزار لطفا بدنم اصلاح داره یا نه

اقای ارز هر کسی شخصیت خودشو نشون میده .شما دارین به هموطناتون کمک میکنید و نتیجه ی خوبش برمیگرده به خودتون .دلگیر نشین لطفا .و باز هم کمکمون کنید:folded_hands::folded_hands::rose::rose:

سلام،صبح بخیر،کوکا از همه توقع شعور نداشته باش،چاکرتیم،دمت گرم.دوستت داریم

شما به دل نگیر .هرکی خواست استفاده کنه هر کیم نخواست مشکل خودشه
خدایش من ک استفاده کردم و تشکر دارم خدمتتون

برادر شما به دل نگیر
هرکسی مسئول کاره خودشه
ولی خدایش تا الان تحلیلاتون درست بوده ممنون که بی منت سیگنال میدین

داداش به چرندگوها توجه نکن و محل نزار و به کار قشنگت یعنی دادن مشاوره ادامه بده..دوستان با انصاف قدردان هستن😘

سلام شما درست میفرماید گاهی اوقات کسانی پیدا میشن نه نتها به شما به دوستانتان دیگه هم توهین میکن این افراد دارن شعور و فرهنگ نشون میدن دیگران ببخش تا خود به آرامش برسی
یاحق

برادر شما به حرف چرت بعضیا گوش ندین
خدایش تحلیل هاتون درستن .بعدم طرف اختیار دست خودشه میتونه گوش نده.پس ممنون میشیم بازم تحلیل بزارین

شما ناراحت نشو یه ما که کاری از دستمون برنمیاد ولی واقعا دمت گرم دس خوش داری

برادر تحلیلتون چیه؟
بگید ممنون میشم