بازار ارز مثل قمار است

باسلام به دوستان من خودم نزدیک یکساله تویی این بازار هستم .هر کس استرس داشته باشه به درد این کار نمیخوره یا سکته میزنه یا به خانوادش صدمه میزنه لطف کنید خودتون کنترل کنید فقط این هم بکم این کار مثل قمار بازیه هر کس قمار بازه واسته هر کس نیست بره

خوب باید چیکار کنیم که خوب بشیم من تو قمار انقدر استرس نمیگیرم ،ولی وقتی ی چی میخرم روحم عین خوره میخوره تا بفروشم اروم بشم مثلا سولانا رو رو ۱۰۰دلار خریدم رو ۱۰۸ از رو ترسم و استرس فروختم ،سی وی سی خریدم صبح تا ظهر نگه داشتم فروختم بعدظهر ۶۰درصد رفت بالا،ی راهنمایی میکنید من چیکار کنم استرس نگیرم ،لطفا تایید کنید خواهشن

شما باید ی سیستم و استراتژی واسه خودت داشته باشی ک استرس نداشته باشی و جوری خرید کنی ک از پایین اومدن ارز نترسی و یک فرصت خرید بدونی
مثلا شما ۱۰۰۰دلار داری اینو تقسیم ب چهار کن یک پله خریدت تو هر قیمت بود بخر بعد پلهای بعدیتو طبق ریزشهای بیت هماهنگ باش وارد بشی… وقتی چند پله میخری میاد بالا یکی یکی پلهاتو بفروش… و پله اولی ک خرید کردی رو پله هولدت بدون و نگهش دار…
اگرم میخوای تریدر حرفه ای بشی ک باید سیستم نوسان رو قشنگ باید یاد بگیری ک بدون حد ضررت کجا باشه و حد سود(ریسک بریوارد)کجا باشه..
امیدوارم هممون پرسود باشیم🌹