دوستان خدا وکیلی مستاجر هستم پول پیش خونه زیاد کرده نداریم بیست ملیون طلا فروختیم وسوسه شدم کاردانو بخرم یگی که اطلاعات داره بگه که بخرم یا نخرم…خودم مبتدی هستم فقط نظاره گر بودم حسم میگه بالا میره چکار کنم …ادمین لطفا تایید کن
انشالله خوبه نگران نباش، صبور باش شده دوسال نگهدار
میگن رشد داره تواین چند روز
سلام شک نکنید بالا میره اما نه امروز و فردا.
یعنی امروز بالا بره فردا رو به پایین هستش پس نمیشه برای کوتاه مدت روش حساب کنید.برای یکساله قطعا خوبه اما برای ماهیانه زیاد نمیشه روش حساب کرد
سلام به ریسکش نمی ارزه الان وضعیت 50.50هست وشکننده بایدپول بیکار اشته باشی وگرنه احتمال باخت زیادهست
پولت رو تقریک بر ۳ کن ، پله ای بخر
انشالله که تمامی مشکلاتتون حل بشه. من نمیتونم بگم نگهدارید یا بفروشید اما اینو بدونید او این بازار یا باید خیلی حرفه ای باشید یا صبر خوب داشته باشید
آدم عاقل با پول لازمش سرمایه گذاری یا میشه گفت قمار نمیکنه
تو اصلاح بازار بخر داداشم
هروقت 2.80ردکردبخر تا آن موقع نخراحتمال ریزش زیادهست
کاردانو خوبه ولی الان نخر تا فردا شب صبر کن
سلام دوست عزیز فقط پولایی که پس انداز داری بخر پله ایی آدا و دوج فقط بخر بهترین ارز آدا زمستون میره ۸دلار ازمن گفتن بوددفقط بخرید
از بالا رفتن ک میره بالا داداش
ولی جان عزیزاتون با پولایی ک تنها سرمایه شما هستن بدون دانشو علم نیاید توو این بازار
بخدا تهش بیچارگیه خیلیا بودن ماشین فروختن خونه فروختن اومدن توو قله خرید زدن الان بیچاره شدن
نکن داداش نکن.با پولای اضاف زندگیت بیا ک اگر ضرر کردی چیز زیادی از دست ندی
با پولی که بهش نیاز داری ریسک نکن
اولا به هیچ وجه با احساست وارد نشو چون قطعا ضرر میکنی
تا آموزش ندیدی وارد بازار نشو
اگر هولد میکنی حداقل برای شش ماه مشکلی نیست بخر
اگر هم برای کوتاه مدت خرید میکنی حتما حتما پیگیر خبرها باش و تحلیل تکنیکال رو یاد بگیر
چه کارای خطرناکی میکنید.انشاالله مشکلتون حل شه
هیچکاری نکن.همون پول طلارو بده ب صاحب خونه.این بازار پول ازاد میخواد.با استرس همونم از دست میدی
برو یاد بگیر دلقک بعد سرمایتو بزار