تحلیل بازار و توصیه‌های سرمایه‌گذاری

سلام و درود
دوستان بزرگوار : من در چند تالار مشارکت دارم که فقط یکی ان فارسی و همینجاست و تنها جایی است که بابت کامنت گذاشتن هزینه ای نمیدهم. از صبح هم کلی کامنت های شما عزیزان را میخوانم و خیلی جالبه عزیزان هم وطنم اینجا اه و ناله از قرمز شدن اکثر بازار و در شبکه های خارج از ایران هم شادی از اینکه فرصت خرید پیدا شده است . دوستان این پایین امدن ارزها چند دلیل دارد یکی اینکه اگر توجه کنید تتر هیچگونه حجمی نخورده ولی ارزها ریختن این نشان از حیله صراف ها که مالکین ان همان نهنگهایی است که شما نام میبرید. دوم اینکه اکثر سایر رمز ارزها نمیتوانستن با این حرکت اهسته بیت رشد کنند و یا حداقل به قیمت قبلی خود برسند و تنها راه یک فرصت به شکل پتانسیل مجدد برای این ارزهاست . در نهایت خواهش میکنم به تازه واردهای عزیز : ۱- اگر خرید داشتید کمی صبر کنید به قیمت قبل خواهید رسید ولی بعنوان فرصت خروج منظور کنید اگر برای هولد کردن نیامده اید ۲- اگر سرمایه اضافه دارید از این فرصت استفاده کنید و رمز ارزهایی که توانمند هستن و بالاتر از ده درصد منفی خوردن میتوانیدخرید نمایید و با ۲۵ درصد رشد خالی کنید چون این رمز ارزها باز هم یک الی دو بار دیگر به منفی خواهند خورد ( بحث مفصل تکنیکی دارد از حوصله اینجا خارج است ) پس دوستان و عزیزان هیچگونه ناراحتی به خودتان ندهید ولی برای ادامه هوشیار باشید و بدانید این بازار نمیتواند فقط روند صعودی بدون اصلاح داشته باشد که اگر اینطور نشان دادن بدانید شما را در تله خواهند انداخت .
ارادتمند

بسیار عالی و کاملاً پرمفهوم
در عین سادگی…
پایدار باشی :+1::+1::+1::+1::+1:

دوست گرانقدر
واقعا این تالار نیاز به افرادی مثل شما دارد که ارامش را برای افراد تازه وارد ایجاد میکنید برعکس بعضی هیجان را در انتخاب و تصمیم گیری بوجود می اورند
سپاس