اشتباه ایرانی‌ها در بازار کریپتو

دوستان سلام ، ریزش اخیر یک استاپ هانتر بود ، دوستان همینطو که قبلا خدمتتون عرض کردم سطح ۱.۱۰ دلار بسیار پر قدرت هست ، این حرکتهای رو به پایین فقط جهت خروج سرمایه های خرد انجام شده ، طبق اطلاعات هیچکدام از سرمایه های بزرگ اقدام به فروش نکرده و نخواهند کرد ، بیتکوین طی هفته آینده صعود خوبی خواهد داشت و به دنبال آنها بقیه ، اما ریپل بخاطر متمرکز بودنش دیرتر از همه راه میوفته ، پس خواهش میکنم نگران نباشید و هر ساعت یکبار نرخ رو چک نکنید سعی کنید کسانی که هولد دارن روزی یکبار چک کنن ، همه ارزها مجبور به صعود هستند دوستان هولد فقط صبر داشته باشند لطفا ، روزهای طلایی ریپل هم خواهد رسید ، انتقال ریپل به صرافی های معتبر گاهی به دلیل ترساندن سرمایه های خورد انجام میشود ، ژاپن یک کشور زیر مجموعه آمریکاست و بدون اجازه آمریکا آب هم نمیخوره لیست شدن دوباره امید بخش هست اما احتمال میدم حرکت شارپی نداشته باشیم چون اخبار پیشخور شده ، مگر اینکه تو همون لحظه تراکنش سنگین اتفاق بیوفته که ما از اون بیخبریم ، پس نتیجه منتظر باشید تا پایان ماه میلادی اتفاقهای خوبی خواهد افتاد تمام تحلیل های من صعودی هستند ودهیچ به نزول فک نمیکنم البته اصلاح چرا اما نمیترسم چون مطمئنم فاند در جهت تحلیلم میاد صبر صبر صبر ، منتظر ۱.۶۰ دلار هستم تحلیل دیگه ای ندارم ، و من الله توفیق

من و امثال من که رو ۲ دلار وارد شدیم و هیچ سرمایه دیگری برای خرید دوباره و کم کردن ضرر نداریم باید چه کنیم؟؟!!

۶ ماه دیگه صبر کن فقط…

سلام دوست عزیز پیداست که هیجانی خرید کردید ، صبر کنید ان شاالله اعداد بالاتر رو خواهید دید