بهترین میم کوین سال ۲۰۲۴ چیه؟!

به نظرتون کاپ قهرمانی بهترین میم کوین تو سال ۲۰۲۴ به کی میرسه؟:grinning:

با توجه به دیتایی که من دیدم، من روی پاپکت (Popcat) شرط میبندم! :smiley_cat:

میدونید چرا؟ این گربه خوشگل از اول سال تا حالا یه رشد نجومی داشته - از حدود 0.008 دلار تو ژانویه رسیده به 1.67 دلار! یعنی بیش از 10000٪ رشد! :rocket:

جالبه که پاپکت فقط یه میم کوین معمولی نیست. این پروژه رو شبکه سولانا هست و حجم معاملات روزانه‌ش هم خیلی خوبه (بالای 260 میلیون دلار).

یه نکته باحال دیگه اینکه مردم عاشق میم کوین‌های مرتبط با حیوونات خونگی هستن - مخصوصا گربه‌ها! :joy_cat: و پاپکت تونسته از این موضوع خوب استفاده کنه.

سنتیمنت جامعه هم نسبت بهش خیلی مثبت بوده تا الان

البته یادمون نره که دنیای کریپتو پر از ریسکه و هیچی قطعی نیست. ولی اگه قرار باشه رو یه میم کوین برای ادامه 2024 حساب باز کنیم، من میگم این گربه میتونه سورپرایزمون کنه! :dart:

نظر شما چیه؟ فکر می‌کنید کدوم میم کوین میتونه پاپکت رو شکست بده؟ :thinking:

2 لایک‌کرده

با سلام و ارادت
داگز و کتز با نام لاتین DOGS سگها و CATS گربه ها
هم میتونن رشدهای شگفت آوری رو داشته باشند
البته نباید از بیبی دوج و شیبا غافل شد
چون اونها هم میتونن شگفتانه عمل کنند

2 لایک‌کرده

من رو دوج ام .ترامپ و ماسک قیمت دوج به فضا میبرن

3 لایک‌کرده

میشه یکی نظرشو رو pepe2بگه صعود میکنه یانه

1 لایک

یک میم کوین میشه پاپکت یک میم کوین هم میشه هامستر ؟؟؟؟؟؟؟

1 لایک

به نظرم میم کوینی که جای رشد داره و رشد خوبی خواهد کرد داگز هست

1 لایک

درود ایتالیک عزیز ;
امیدوارم خوش باشی،حقیقتش من بااین حرف یک مقدار کوچیک زاویه دارم شاید بگم زاویه نگاهها بد بشه،پس بهتره بگم یک مقدار نگاهم متفاوت هستش(که مثلما بخاطر دانش کم در میم کوینه)ولی وقتی میگی پروژه ای هستش که پشتیبانی از سولانا میشه پس پروسه خوب بودن این پروژه با توجه به سوابقی که داریم از حامیش میبینیم بلندمدت نیست.
باز هم نظرخودم و میگم و عذرخواهم
:pray:

درود کاوه جان. نظر من فقط به خاطر عملکرد قیمتی این ارز بود و به صورت جدی کامیونیتی این میم کوین رو دنبال نکردم راستش.
موافقم که وضعیت میم کوین‌های سولانا به نقطه‌ فوق اشباع رسیده و الان اصلا و اصلا شاید تصمیم خوبی نباشه سرمایه‌گذاری روی این ارزها و بهتره ترندهای فعلی و بعدی رو شناسایی کنیم

درود رفیق خوبم
کاملا باهات موافقم اگر کسی بخواد واقعا سرمایه گذاری کنه بنظرم همونطورکه خودت هم استاد این مسئله هستی با یک پیگیری راحت از صرافی های دیجیتال خارجی و وضعیت نوسانات ارزهای بالای پیک افزایش یا بودن در چندتاکانال مهم که دراپهای بزرگی را همراهی میکنن میتونه آدم و به سمته اون ارزی که نقطه مثبتی داشته باشه،هدایت کنه.
حالا بگذریم که میشه گفت 90 درصد ارزها از 3 تا 10 نوامبر(بحث انتخاب ترامپ)یک جهش داشتن ولی این خودش به تنهایی ابدا ملاک نیست .
من پوزش میخام خیلی اظهار فضل کردم :sweat_smile:که هیچم ببخشید رفیق :pray: :+1: :green_heart:

1 لایک

صعود خیلی خوبی خواهد داشت اگر میخای تحلیل تکنیکال ارزی رو بدونی تو گروه تلگرامم گذاشتم