عزیزان این اخرین پیام من توی این صفحه هست. خواه پند گیر و خواه… شیبا شت کوینی بود که بوسیله ی تبلیغات یک عده سو استفاده گر و چسبوندش به ایلان ماسک باعث رشدش شدن و به موقع کشیدن بیرون و رفتن دارن باهاش حال میکنن.قبلا هم عرض کردم اگر کسی با مدرک بگه ایلان ماسک کجا در مورد شیبا حرف زده من کلا کیف پولمو با رمزش بهش میدم. یه جا فقط یکی زیر یکی از توییتهاش پرسیده بود که ایا به شیبا علاقه داره و ایشون گفته بود اره و همون موقع هم تمام تحلیلگرها گفتن منظورش از شیبا نژاد سگ دوج کوینه. گر چه من معتقدم دوج کوین هم دیگه بدرد نمیخوره.حالا در هر صورت پامپ که شد کشیدن بیرون رفتن چه سو تفاهم بوده باشه چه ایلان ماسک.کاری نداریم.الان در حال حاضر سیستم ارزها به اینصورته که باید سرمایه گذار براش پیدا بشه هولد کنه تا اینکه قیمتش بره بالا.ارزی که برنامه یی نداره و شت کوینه و قیمتش شده یک چهارم چرا باید نهنگها یا سرمایه گذارها بخوان پول بریزن توش بعد شما سود کنی ورداری بری؟!؟ یعنی بنظر شما اینقد خنگن نهنگها؟!؟ من از خدامه هر چی هم وطنم خریده سود کنه ولی بخدا پولتونو با خرید این ارز دارین میریزین توی چاه. لااقل مرد باشین تارگت فضایی ندین تا تازه واردها بیچاره نشن.و پیشنهاد. ارز خوب بخرین مث ویچین زیلیکا توموچین و غیره و بموقع سودش هم ببرین.شما رو بخدا میسپارم.و من الله توفیق
خدا را شکر که شما رفتی . موفق باشی هرکجا میروی فقط درس بگیر که دیگه باعجله تو ضرر هیچ ارز و سهمی رو نفروشی .
خدافظ احمد چاخان