خیلی پای این ارز وایسادم 5 ماهه کلی میانگین کم کردم تازه قیمتم شده23 دیگه پولی نمونده که بازم بخرم. موندم چکار کنم با 90 میلیون ضرر بفروشم.چاره ای جز صبر ندارم خدا به همه اونایی که توضررن صبر بده واقعا مشکله رو ح وروان وسلامتی ادم رانابود میکنه. اون از بورس اینم از ارز دیجیتال دوست دارم برم یه جای دور افتاده مثل انسانهای اولیه تک وتتها به دور از تکنولوژی تو غار زندگی کنم.
حس و حال تورو هم منم دادرم داداش فعلا همه گیر این ارز افتادیم کاریشم نمیشه کرد .شما ۵ ماهه من ۷ ماه و خیلی از دوستان هم مثل منو تو و چاره ای جز صبر نداریم چرا که یک امید یا طمعی میگه بهمون که شاید دیگه کم کم حرکت کنه نکنه عقب بیوفتیم.ولی کلا سرمایه گذاری روی ارزهای سکه بالا اشتباه اشتباه.یعنی اگر ارز هایی که در این مدت زیر نظر داشتم خریداری میکردم بخدا ضرر که هیچ سود هم میکردم.برای تبلیغ ارز اینو نمیگم مثلا ارز ftm به پول خودمون تا یک ماه پیش بود ۴۰۰۰ و یهویی بعد از خواب درازمدت که قبل از وینک هم به خواب رفته بود الان رسید به ۵۲۰۰۰ و یک اصلاح خورده روی ۳۸۰۰۰ اشتباه محض که روی این ارز سرمایه گذاشتیم.اونایی هم که میان داخل این ارز و شعار میدن صبر صبر بخدا دروغه و حتما یا بیکارن و ارزی ندادن یا سرمایه سنگین دارن و فکر میکنند که با رفتن خیلیها شاید یک درصد در پامپ تاثیر بگذاره و دیر تر سرمایشون برگرده به حالت قبل.
پنجاه میلیون تا دارم