سلام به همگی:
یک هفته پیش با 80تومن پول امانتی، با اجازه صاحبش چند تا ارز مختلف خریدم به امید چند تومن سود، بازار کلا صعودی بود ارزها همه سبز بودن ،همینکه خریدم کل بازار ریخت همه قرمز شدن ،خلاصه 7_8تومن تا الان ضرر دادم .امیدی هست جبران ضرر بشه تا آخر سال هم طول بکشه مشکلی ندارد چون آخر سال بایستی 80تومن و برگردونم , یا نه با همین ضرر و کارمزد خلاصه اش 10تومن ضرر رو بدم 70تومن مانده رو بکشم بیرون نظرت داداش چیه امیدی به این بازار داری؟
دوباره 2_3ماهه دیگه برمیگرده؟
منتظر جوابتون ممنون
امید که هست،بزودی برمیگرده، اما همین که برگشت پول مردم رو پس بده
اگه پله ای خرید نکردی و الان نقدینگی نداری مطمعن باش ضرر میکنی و اگه تحلیل بلد نیستی و به امید نظرات بقیه هستی بیشتر ضرر میکنی،این بازار اولین لازمش تحلیل و شتابزده عمل نکردنه واگه اینارو بلد نیستی باید صبور باشی و هیچکس نمیتونه بهت بگه کی به سود میرسی
موفق باشی
آموزش ندیده وارد بازاری میشید که هیچی ازش نمیدونید، پول قرض میکینید یا خونه زندگیتون رو میفروشید تا وارد یه بازار بشید که هیچی ازش بلد نیستید. اگه همین الانم فهمیدی حرف من رو فقط یک کار کن بیشتر از این گند نزن به زندگیت. یا برو وقت بزار و آموزش ببین و ادامه بده که حداقل 6 ماه زمان میخواد یا برو پیش یه آدم خبره این کار و حق مشورتی بهش بده تا شاید بتونه یه استراتژی مناسب برای کاری که کردی پیدا کنه. به خدا همینا فردا روز هم میان میگن توی بورس زندگیمون رفت توی ارزهای دیجیتال پولمون نابود شد به کسیم نمیگن که فرق… رو از گوشکوبیده تشخيص نمیدن وارد این بازار ها میشن
صبر کن تا اخر سال سود میکنی
برمیگرده عجله نکن نفروش اخر سال با سود میفروشی به امید خدا
انشالله تا اخر سال پولت ک بر میگرده سود هم میکنی
از اول که پول قرضی یک ساله وارد این بازار کردی کارت اشتباه بوده
تحلیلا نشون میده تا یک سال آینده بازار رشد میکنه و به سود برسی
ولی حواست باشه چون پولت قرضیه داخل ریسک بالایی هستی
صبر کن امیدواریم همه چی برگرده
دوست عزیز،
اشتباه شما اینه وقتی بازار سبزه خرید میکنی،
اول اینکه وقتی بازار میاد تو کف قیمت و اصلاح میخوره باید خرید بزنی،
دوم اینکه پله ای خرید و فروشاتو انجام بده چون اینطوری ریسکت کمتر میشه و البته سودت هم به طبع کمتر میشه اما مطمئن تر حرکت میکنی.
سوم اینکه نگران نباش، خوشبختانه ارز پرقدرت و خوبی خریدید و حالا که خریدی بهترین کار اینه که حداقل تا پایان سال میلادی نگهش داری، پیشگویی نمیتونیم بکنیم اما احتمال رشد این ارز زیاده، پس نگهش دار که الماس خریدی و نگران نباش اصلا و ابدا. پر سود باشید…
سلام داداش من با تحلیل میخرم همیشه هم سود بوده خداروشکر مطمئن باش برج ۷ توی سود هستی و تا اوایل برج ۱۰ نگهدار قطعا چند برابر پول اصلی سود میکنی چون بازار کاملا صعودی هست.رباط تایید کن
سلام عزیزم اول اینکه اشتباه کردی با پول مردم وارد این بازار شدی .در مرحله بعد بله بازار از یک ماه دیگه صعودی میشه تا آخر سال سود خوبی میده با ضرر نفروش
یا حق🙏
سلامحاجی امیدوارم ارز خوب خریده باشی نگه دار انشالله دست پر میری بیرون شب عید.
نفروش تا آخر سال سود خوبی بهت میده انشاالله
والا این بازار حساب کتاب نداره که برادر من معلوم نیست بره بالا یا بیاد پایین البته همیشه اینجوری بوده که رفته بالا ولی خب ادم پولی رو میاره تو این بازار که نیازی بهش نداره ن اینکه پول قرض کنه از مردم که بیاره ارز بخره
در اخر میگم امیدوارم سود خوبی بکنی که اخر سال بتونی هم سود کنی هم پول قرضی رو برگردونی
مگه مریضی داداش ک با ضرر بکشی بیرون هیچکس از اینده خبر نداره اما از اذر ماه همه این قیمتا خاطره میشن
بازار تو فاز صعودیه
داداش نگران نباش انشاالله سال نو میلادی همه ارزها صعودی میشن البته باید صبر داشت
من خودم۱۲۵۰ تا سرتیک رو روی 3/15دلار گرفتم البته ارزای دیگمم همینطور اما چون برا هولد میخوامش بیخیال ولی
در کل کارت اشتباه پول امانتی رو وارد این بازار بکنی باید پولی رو که اضاف داری و روش حساب نکنی بیاری تو کار
اول اینکه نباید با پول مردم وارد بازار کریپتو میشید که تمامش به یک خبر وابسته هست؟
دوم اینکه بله بازار صعودی خواهد بود
دوست عزیز اول اینکه هیچ کس نمیتونه تشخیص بده چه اتفاقی میفته. دوم بستگی داره چه ارز هایی خریدی و سوم اینکه امکان داره بیشتر هم ضرر کنی تو یک ماه آینده اما منطق میگه تا آخر سال به پولت میرسی بلکه هم بیشتر. فقط احساسی رفتار نکن و از 10 به بعد با مدیریت تصمیم به فروش بگیر چون پول مال مردمه