سلام به همگی:
یک هفته پیش با 80تومن پول امانتی، با اجازه صاحبش چند تا ارز مختلف خریدم به امید چند تومن سود، بازار کلا صعودی بود ارزها همه سبز بودن ،همینکه خریدم کل بازار ریخت همه قرمز شدن ،خلاصه 7_8تومن تا الان ضرر دادم .امیدی هست جبران ضرر بشه تا آخر سال هم طول بکشه مشکلی ندارد چون آخر سال بایستی 80تومن و برگردونم , یا نه با همین ضرر و کارمزد خلاصه اش 10تومن ضرر رو بدم 70تومن مانده رو بکشم بیرون نظرت داداش چیه امیدی به این بازار داری؟
دوباره 2_3ماهه دیگه برمیگرده؟
منتظر جوابتون ممنون
تا کریسمس صبر کن احتمالا اکثره ارزا رشد میکنن فقط ارزاتو مناسب انتخاب کنن مثال رو شیبا بیشتر از پنج درصد نزار پنجاه درصدشو بیت کوین اتریوم بخر سی درصدشو از ده تا ارز اول بخر ada dot xrp ده درصد بده ارزای ارزون بخر btt hot shib ecash ده درصد مابقیشم بگرد ببین کدوم ارز رشد نکرده از اون بخر مثله eos mana eps انشالله یه سود تپل میکنی تا کریسمس فقط زمستون صددرصد خارج شو از این بازار سال بعد خیلی سال خطرناکیه برای کریپتو
منتظر باش داداش ۱۰۰٪میره بالا
کل کارشناسهای کریپتو خارجی و ایرانی نضرشون اینه که بیت تا اخر سال میلادی ۱۰۰هزار دلار میشه و کل بازار رشد میکنه ولی در کل تصمیم با خودت هست چون اخرش جنابعالی باید ۸۰تومان رو پس بدی نه من
سلام داداش اصلا نگران نباش اگه با مدیریت سرمایه بری جلو کلی هم سود میکنی.کافی فقط بدونی چه ارزی و چه زمانی بخری و بفروشی.اگه استرس نداشته باشی موفق میشی.رمز موفقیت این بازار دانش و ارامش…امیدوارم پرسود و موفق باشی.
داداش من هم مثل توصدتومان توکارآوردم چندروزپیش دوبارتو۱۰ روزبیت کوین شکست ضرر۷تومانی کردم توصرافی ایرانی این ده روزخیلی بالاپایین داشت خریدم وفروختم بخداتاحالا ۷ تومان هم توخیرم البته بگم ۴ روزفقط دوساعت خوابیدم
داداش فقط همین یه نظرو گوش کن ضرر کردی لعنت بفرس واسم،،،،اگه تا اخر سال وقت داری از ضرر نترس شاید بیشترم ضرر کردی یه موقع شاید باز کمی رفتی تو سود در هر حالت دست نزن تا یه ماه از فرصتت بمونه تو ماه اخر علاوه بر اینکه تویه سود خواهی بود حتما یا به احتماال خیلی کم اگع تو ضرر اندکی بودی تو اون ماه چشمت به ارزا و قیمتا باشه و حواست اگه باشه صد در صد سود خیلی خوبی خواهی داشت اصلا هم مهم نیس چ ارزی بخری چون بیت کوین همه رو میکشه بالا…به امید ریشه کن شدن فقر و نبود دغدغه مالی❤️
نفروش اقا مگه دیوانه ای تو ضرر بفروشی صبر کن هر ارزی از سبدت که رفت بالا بفروش
میره بالا شک نکن
ادمین لطفا تایید کن
سلام دوست عزیز،وقتت بخیر.این که بازار هر چند وقت اصلاح میخوره یه چیز طبیعیه.حدود ۴ ماه دیگه پایان سال میلادیه،و مطمعن باش که این قیمتا خیلی فراتر از اینی که هست بالا میره.فقط سعی کن انتخاب درست کنی،و ارز درست بگیری.به امید سود فراوان.
بتونی کار کنی سود خوبی هم میتونی در بیاری ازش
صبرکن نتیجه میگیری انشاءالله
مشتی یه هفتس اومدی میخوای پولدار شی، من یه سال ضرر دادم تا یه سری چیزا دستم بیاد، الان دو ماهه ضررام جبران شد هیچی سوبله هم سود کردم، میدونم سخته ولی شیش دانگ حواست به بازار باشه و صبر داشته باش، سود و ضررتم به خیلی چیزا بستگی داره، کسی نمیتونه بگه کی سود میکنه کی ضرر، پیش بینی هم تو کوتاه مدت نمیشه کرد
سلام
هیچوقت با پول قرضی وارد این بازار نباید شد،حالا که گذشت،به امید خدا بازار به خوبی بر میگرده،و سود خوبی میگیری،،
صبر دراین بازار چیز مهمی هست
دست به پولت نزن همه ارزها مستعد رشد هستند فقط دیر یا زود داره
اره داداش صبر كن انشالله از ماه بعدي بازار خوب ميشه
شما حقتونه تمام پول را از دست بدی.
آخه مگه در موقع بازار سبز باشه میشه خرید؟!!!
داش رو شیبا ریسک نکن برو روی ارز های دیگ سرمایهگذاری کن مثلا سولونا صد در صد یک ماهه بالای 50 درصد سود میده
فقط باید نوسان بگیری،اونم نه از این اشغال
بستگی به ارزی که خریدی داره ولی تا عیدم فرصت کمی نیست قطعا سود میکنی ناراحت نباش