بازم چیزی دارین برای رو کردن؟!؟ صرافی لیست بشه سیلیبریتی بخره خبری بشه. باید روی ۹خالی میکردین.بهترین فرصت بود از این منجلاب بیایین بیرون و طمع کار دست خیلیا داد. اون اقایی که به نام من کامنت میزاری هم خدمتت عرض کنم نکن برادر با این کارا یه شت کوین رشد نمیکنه
مشکلت با شیبا چیه؟؟؟ نکنه که…
آخ دادش من با ده میلیون چیکار کنیم فعلا سرجاش مونده ارز دیگه ای بخریم پول هست فعلا که خبری نیست اصلا این ده میلیون نداشتم بالاخره یه روز جواب میده امسال نشد سال دیگه البته اینجوری نامیدی خوبه چون همیشه رشد ارز ها بعد از اینکه همه فروشنده شدن بوجود میاد رباتی به تایید
خوب نباید روی قله میخریدی عزیزم. مسئله اینه که داری از بازار جا میمونی. تو نشستی به قول خودت یه روزی دوباره ۱۰میلیونت بشه همون مثلا ۳۰میلیون خودت؟ اگه همون ۱۰میلیونو بدی ارز واقعا درست حسابی بگیری تا موقعی که شیبا قراره بشه ۳۰میلیون اون ارزت میشه ۸۰میلیون. البته اگه واقعا ارز درستو انتخاب کنی.نه اینکه پولتو بکشی بیرون بزاری روی یه چیز دیگه اونم افت کنه از چاله بیفتی تو چاه. البته که اینا که میگم سیگنال نیست جوگیر نشی یهو بفروشی بعدش ندونی چیکار کنی.تحقیق کن پولتو زنده کن.با شیبا پولت زنده نمیشه اینو فقط مطمعنم