یافتن دوج مسروقه

دو روز پیش ارزی به اسم solanax بهتون پیشنهاد کردم ، (روی اسمم بزنید و سابقه پیامهام رو ببینید، کاملا مشخصه) نمیدونم کسی خرید یا نه، هر کس که خرید، صد در صد سودی که امروز ازش گرفته، نوش جونش، هر کس هم نخریده، یه نگاهی بهش بندازه ، بد نیست، با اینکه قیمت تقریبا دو برابر شده، من خودم دارم پله ای اضافه میکنم( چون به این ارز ایمان دارم) ولی به شما پیشنهاد خرید نمیدم، خودتون تحقیق کنید، اگر دوست داشتید بخرید، یا صبر کنید اگر اصلاح داشت ، توی اصلاح بخرید

موفق و پر سود

بزرگوار لطف کنید به اینجور پیشنهادها که بر پایه مطالعه هست ادامه بدیت ..به آرزوی بهترینها واسه خودتون و عزیزانتون

چجوری باید بخریش هنوز جزو صرافی ها لیست نشده ؟

تو کدوم صرافی میشه خرید؟؟

خدا ازت راضی باشه من نداشتم ولی ممنون که خیرخواه هستین

اصلا همچین ارزی وجود نداره

سلام از کدوم صرافی میشه خرید؟

درسته من و خیلیای دیگه شوربختانه نخریدیم، اما این از بزرگواری شما برای سود رساندن به هم وطنات چیزی کم نمیکنه. جماعتی که مثل من که 60 سال سن داریم و بخاطر حفظ آبرو به اینجا پناه آوردیم، و از تحلیل و کلا" این بازار سررشته ای نداریم، امیدمون به چند نفر مثل این عزیز هست، که بدون منت و چشمداشت، قصد یاری به هموطناش داره. خواهشا"" بدون حب و بغض و به دور از بکار بردن برخی کلمات که شاید برمیگرده به جوونی خیلی از شما که تحمل همدیگه را ندارید، بدونید که در اینجا افراد مسن و آبرودار هم هستن، که از سرناچاری اومدن جبران مافات کنن، و جلو خونواده سرشکسته نشن. ما مثل آدمهای روشندل به شماها تکیه دادیم،بخاطر کم بودن سوی چشمامون دست به دامان شما عزیزان شدیم. هیچ هم توقع یکشبه پولدار شدن نداریم، فقط توقع داریم که چندماه هم طول کشیده این سرمایه ناچیزی که تنها امیدمون هست، سوخت نشه.که البته اگر هم سوخت بشه جای هیچگونه گلایه و بددهنی نیست، چون اطمینان دارم که عمدی نیست، آرزوی سلامتی و شادکامی برای همتون دارم، با همدیگه دوست باشید و محترمانه نقد کنید. :tulip:."

چرا چک کردم هس ۱۰۰ درصدم تو یه هفته سود داده ولی فک کنم باید از صرافی بایننس تتر بخری بعد چنج کنی به سولانکس