دوستان هر وقت خبرهای خوب خیلی زیاد خوندین یعنی ریزش داریم هر وقت شیتوشی کوساما نوشت WOFF! یعنی ریزش داریم کی میخواید یاد بگیرید !!! اگر پامپی در راه باشه خیلی بی سر و صدا انجام میشه ، غیر قابل پیشبینی و طراحی شده همین الان خالق شیبا یه توییت زد نوشت اووووف!! دقیقا برای تحریک گاوها با چند درصد رشد و بلافاصله ریزش اونم خیلی پایین ، شیبا فعلا تو برنامش نیست رشد آنچنانی کنه اگه هولد کردین انقد بهش نگا نکنید چون تحت تاثیر تبلیغات نباید اقدام به خرید و فروش کنید
دقیقا برعکس حدس زدی
ادمین تو هم بخند و تایید کن
چقدر باهوشی شما
دوستانی که به هر دلیلی مخالف حرف بنده هستن اگه جیگرشو دارن بیاید شرطبندی کنیم ، شماها تازه واردین اونایی که پنج شش ماهه اینجان حداقل، میدونن من چی میگم در ضمن میتونید نمودار شیبا رو ببینید یک بار هم نشده که بعد از صعود چند درصدی روز بعدشم روند رو به رشدی رو داشته باشه و هر بار تا چندین روز رو به ریزش بوده ۱۰۰۰ تا از این کامنتهای ادمهای متوهم یا تازه وارد بیسوادو جوگیرو دیدیم که همه باد هوا شدن من خودم کلی شیبا دارم و از خدامه رشد کنه ولی با تجربه شخصی که دارم این ارز فعلا خوابه شاید بیدار بشه ولی الان زمانش نیست این چند درصد رشدم فردا تا نزدیکای ظهر تا تارگت ۰۰۰۰۰۶ هم خواهد ریخت عکس بگیرید از این کامنت جوابگو همتونم
بچه اون اوففف برای تموم شدن سکه های اهدایی بود که هند هر بار تو ۹ میفروخت دیگه یه نفس راحت کشید که شیبا میخاد رشد کنه