اقايون سلام من به سوال دارم من كه پيام دوستان رو ميخونم هر كدوم از دوستان حداقل ٢٠ ميليون واحد ارز شيبا رو دارن كه خيلي مناسب خريدن
اگه به اميد خدا شيبا رشد كرد مثلا شد ٥٠ تومن حالا هر وقت كي پول اين همه ادمو ميده ؟؟
برام سوال بود مثلا من ٢٧ ميليون واحد دارم كه ٦ ميليون خريدم حالا بشه ٥٠ تومن هر واحد كل پول من يه نفرميشه حدود يك ميلياردوسيصدو پنجاه و اينكه مثل من خيليا هستن كي ميخره كدوم صرافي ميتونه اين همه مبلغ رو بده ؟؟
ايا ميخرن يا اينكه يه بهونه ايي ميارن ميشه جواب بدن اساديد
همونیکه تو پنجاه تومن از تو میخره پول تورو میده
مگه پول بیت کویین رو نمیدن مگه رشدش رو ندیدی
پول شمارواونایی میدن که دارن دلارهزارتومانیو۲۷هزارمیخرندچه بخایم چه نخایم به زودی پول کاغذی کلاداره جمع میشه وهیچ جایگذینی بهترازبیت کوین وزیرگروهاش نیست👍
همونکه پراید رو 160 پول میده میاد میخره صف هم میکشه
اگر همه قرار باشه بفروشن که ارزون میشه و دادن پول اینهمه آدم آسونه مثلا شش میلیون تو میشه دویست و پنجاه هزار ریال.اما اگر بعضی بفروشن قطعا بعضی هم میخرن .ولی اگر هریدار نباشه قیمت میره پایین به حدی که خریدار پیدا بشه.وبرعکسس هم ثدق میکنه.اگر همه بخرن و کیی نفروشه قیمت از بیت کوین هم بالا میزنه و…
سوالات درست بود اما حسابت اشتباه به قول خودت اگه هرواحد بشه ۵۰ تومان جمع پولت میشه حدود ۳۶ هزار میلیارد تومان.
27000000×(50_.000008)×teter
ریال و دلارو با هم قاطی کردی درست در نمیاد
سلام دوست عزیز،چرا صرافی قیمت سقف وکف میبنده وقیمتها دائم درحال نوسان هست خوب این کار مانند تانکر بزرگ سوخت میماند که با حجم بزرگ ولوله 4اینچ درجایگاه خالی میکنه واز اون طرف چندلیترچندلیتر وسایل نقلیه میزنند ودرعوض مبلغ را با سود ومالیات برحسب خرید پرداخت میکنند حالا این کار پی درپی ودائم ببین تا کجاها بماند،اصلا شما صف خریدها وفروشها را دنبال کن ببین در دقیقه چه تعداد وچه مبلغهایی وارد وخارج میشوند که حساب کردنش فقط ازعهده سیستم کامپیوتر برمی اید بعد روی لحظه برلحظه قیمتها چقدر بالا وپایین میشود یا زمان صعود ورودیهای جدید وقیمتها براساس نقطه به نقطه قیمتها ودرزمان ریزش واصلاح که بماند اگر اینها را خرید وفروش را حساب کنی چنان تنظیم شده هست که حسابهای صرافیها پر میشود حالا درکنار این کارها فقط تعداد کارمزدها را درنظر بگیرید از هر معامله گر در سال چقدر ببین برایشان میماند پس حجم سرمایه هایشان بالا وبالاتر وزیادتر میشود،پیاده کردن وسوارکردن ها دربازار وکارمزدها واصلاح وریزش وورودیهای جدید و و و و که درکل انقدر کم وزیاد میکنند که خروج کنند و دوباره ورودکنند ودیگران سمت ارز بیایند کلی عرض کنم انقدر قیمتها را کم وزیاد،بالا وپایین میکنند که دائم برایشان سودساز شود بنابراین شما نگران این برداشتها از حساب انها نباشید انقدر جمع میشود که این خروج شدنها اصلا اب از اب تکان نخورد،(خریدشما دراین نقطه وتا حدس فروش شما در هرقیمت بالاتر آیا بازار ثابت میمان بنابراین ثانیه برثانیه درحال انجام وجمع اوریست اصلا نگران نباش)
احسنت خوب مثالی زدی