به نظر میرسه ارزش ایکس بعد از التهابی که ایجاد شد و فروش سنگینی داشت کمک به رشد خودش ادامه بده در حالیکه دست ایردراپ کارها دیپه چیزی برای فروش نمونده. نظر شما چیست؟
بنظرم ایکس امپایر فعلا فروش سنگینی نخواهد داشت، چون فاندامنتالش اوکیه و به انتخابات و بازار صعودی و بحث الان ایلان ماسک که ممکنه وزیر بشه تو دولت ترامپ خورد، همه اینا باعث میشن پامپ قیمتش ادامه داشته باشه و بعید میدونم فعلا فروش هیجانی اتفاق بیافته برای ایکس. نهنگهای آنچنان بزرگی هم نداره که دامپ کنن و بریزه، واسه همین فکر میکنم بازار ایکس تا وقتی که این بول ران کنونی ادامه داره چالش جدی نخواهد داشت.
اگه هم بحث تکنیکالش بخوای نگاه کنی از اینجا میتونی روزی چند تا تحلیل تکنیکال از ایکس امپایر بخونی.
سلام خدمت دوستان عزیز بنده هم مثل شما تو ضرر هستم متاسفانه طمع خیلی چیز بدیه که انسان رو حریص میکنه که من بخاطر طمع الان گرفتار شدم …
دوستانی که هی امروز فردا میکنن بیخودی الکی نظر ندین
فردا شب ساعت 3 تایم فریم هفتگی بسته میشه طبق الگوی هفتگی که یک هفته مثبت و یک هفته منفی و مجدد به همین صورت بوده من خودم نظرم مثبته که هفته پیش رو هفته ی مثبتی هسا و بالا میره وگرنه تحمل ریزش 20 الی 30 درصدی رو داشته باشین …کوچک شما مجتبی گشتاسبی
ادمین بزن زنگو… یا حق👌