بیت کوین و طلا هر دو بهعنوان ذخیره ارزش عمل میکنند، اما بیت کوین با توجه به عرضه محدود و پتانسیل رشد فناوری بلاکچین، جذابیت بیشتری برای سرمایهگذاران بلندمدت پیدا کرده است. طلا همچنان به عنوان دارایی امن در برابر نوسانات بازار باقی مانده است، اما بیت کوین مزایای دیجیتال و سرعت نقدشوندگی بالاتری دارد.
شما هم نظرتون رو در این باره به اشتراک بگذارید و به بحث بپیوندید!
به نظرم بیت کوین گزینه خوبیه ولی هنوز نمیتونه منبع ذخیره ارزش مطمئنی باشه، چون پذیرش عمومیش اونقدر گسترده نیست، مشکلات رگولاتوریش هنوز خیلی زیاده و نوساناتش هم که دیگه نیازی به توضیح نداره. ریسکهای دیگهای هم داره به جز این موارد از نظر امنیت
به همین خاطر فکر میکنم طلا هنوز بیرقیبه تو این زمینه و بیت کوین خیلی راه داره تا برسه به موقعیتی شبیه به چیزی که طلا داره.
طلا در حال انقراض!!!
خیلی ها سریع میان این خبر رو رد میکنن، چون طلا پیشینه ی خیلی خوبی از خودش داشته و ۵۰ ساله که s2f ان در صدر جدول فلزهای گرانبها است. اما امسال s2f بیتکوین با رسیدن به ۱۰۰ دو برابر طلا شد. همچنین حجم دارایی بیتکوین از اصل بازار نفت یعنی ارامکوی عربستان پیشی گرفت و در جایگاه ۷ قرار گرفت. با رسیدن قیمت به ۲۰۰ هزار دلار در جایگاه سوم قرار میگیره. از طرفی اعتراضات چند سال اخیر منجر شد استخراج سالیانه ی طلا از ۳۰۰۰ تن به ۳۵۰۰ تن برسد، چرا؟ چون طلا یک کالای مصرفی است و در صنعت بسیار مورد نیاز است، خیلی ها به این نظر معتقد شدن که چون بیتکوین ارزش ذاتی ندارد پس بهترین کالایی است برای سرمایه گذاری، و طلا نباید کالای سرمایه گذاری باشد چون یک کلای مصرفی است. از طرفی در سال اخیر ۳۳۰۰ تن وارد صنعت شده و فقط ۲۰۰ تن وارد ذخایر شده است. لیکن میگویند طلا در سال های اخیر خود است و پس از این دیگر فقط به عنوان کالای مصرفی خواهد بود. برای حفظ ارزش طلا اجازه نمیدهند استخراج سالیانه بیشتر از ۳۰۰۰ تن شود، اما الان که به ۳۵۰۰ رسیده طبق یک برنامه ای است که میخواهند اهسته اهسته این استخراج را به ۶۰۰۰ تن برسانند. این مسئله میتونه قیمت طلا رو به یک پنجم برسونه.
به نظر من در کوتاه مدت طلا بهترین و امن ترین گزینه هست، ولی در بلند مدت قطعا بیتکوین، طلا رو پشت سر خواهد گذاشت حتی با نوسانات زیادش. منتها شرط مهمی که اینجا وجود داره اینه که حلقه های مخفی قدرت که تصمیمات مهم برای جهان رو اتخاذ میکنن با بیتکوین کنار بیان و تصمیم به از بین بردنش نگیرن.
خب اقا ی سوال ساده تو قیمت طلا میتونی پیش بینی کنی یا نمودار یا هرچی براش بسازی؟
البته خب ی سری ها (من نمیدونم درست میگن یا نه) طلا گرون میشه اروزن میشه
ولی خب درستم باشه برای بلند مدت به هیچ دردی نمی خوره