اگر۱۰۰میلیون رو بزاری بانک چقدر سود میده؟؟یا اگر باهاش یه ماشین ثبت نام کنی مثلا الان ۱۰۰بخری بعد گرون بشه مثلا میشه۱۵۰تومن البته اگر بشه!!!
حالا۱۰۰تومن اوردید یا کمتر یابیشتر کاری ندارم انتظار دارید امروز گذاشتید ۱ماه دیگه ۱میلیارد بشه اخه مگه چراغ جادو خریدید؟؟!!!
فکر کنید ماشین ثبت نام کردیدیاگذاشتید بانک حداقل۶ الی۸ماه زمان بدید تا به سود برسید واگر ارزی مثل bttخریدیدنگران نباشید حتما سود خوبی میده ولی دیگ زود پز نیست که یک شبه پولدار بشی حالا کاری ندارم یه عده شانسی یه چیزی میخرن وپولدار میشن صبر کنید انشاالله همه دست پر میرید پیش خانواده هاتون
۱۰۰ بگذار بانک با سود اون خرید بکن (بدون نگرانی از ریزش واصلاح ) بد یک سال هم ارز داری هم پول توی بانک( بدون هیچ استرسی بهترین نتیجه میرسی )وسلام تشکروسپاس فراوان
من فروردین btt خریدم، الان ۶ ماه شده و پولم از نصف هم کمتره صبر همیشه هم جوابگو نیست ، البته یک شبه هم نمیشه ثروتمند شد.
دقیقا!
اگه اونایی که همین الان از خرید پشیمونن یا میترسن از ارزون شدن به این فکر کنن که روزی میشد با ۱۰۰۰ تومن ۳ تا بیت کوین گرفت و دوست من بهم پیشنهاد داد بخرم ولی من نخریدم وبعدها پشیمون بودم درست که فکر کردم دیدم اگه حتی میخریدمم دونه ای ۱۰۰۰ تومن میشد حتما میفروختم پس نتیجه مثبت فقط برای کسی بود که وقتی ارزدیجیتال ناشناخته بود خرید و صبر کرد الان که عمر این بازار داغ ۱۰ سال شده و ۵ درصد جمعیت جهان فقط ازش استفاده میکنن وقت ناامیدی نیست
متاسفم برای کسایی که همیشه عجله دارن و زیبایی مسیر زندگی به چشمشون نمیاد
ما محکوم به موفقیتیم!