با توجه به شناخت ۶ ساله ام از بازار رمز ارزها و مطالعاتم در خصوص هیچ ارزی نمیشه صددرصد حرف زد ولی این ارز با توجه به تحلیلها و بررسی های بنده از جهات مختلف همه جوره خوب و مثبت بوده و به اجتمال بسیار بسیار زیاد ظرف مدت کمتر از یک سال و بیشتر از ۶ ماه قیمتش به بیش از ۵۰ الی ۶۰ دلار خواهد رسید…
پیام بنده سیگنال خرید نیست خودتون مطالعه بفرمایید و با چندتا سرچ ساده میتونید همه چیز بفهمید…
یه نکته دیگه عرض کنم خدمتتون اینکه خیلی از دوستان بنده که جزو قدیمی های این بازار و بازارهای مالی جهانی هستند و تجربیات خوبی دارند از نحوه جواب برخی دوستان بقدری دلخور میشن که واقعاً رغبتی ندارن کسی راهنمایی کنند…
پس خواهش میکنم برای کمک کردن به خودتون و خیلی های دیگه که گرفتارن و نیاز مالی شدید دارن وقتی کسی چیزی بلد نیست تحلیل و پیام اضافی نفرسته و اجازه بده بچاای قدیمی با راهنمایی هاشون به همه ما کمک کنن و اگر عزیزی چیزی نوشت خواهشتً بی احترامی نکنید
جالبه توی تاریخچه پیاماتون رفتم هنوز سوال از نیومدن ترون به کیف پول میپرسید و… بعد میگید من ۶ ساله توی ارز دیجتالم وقتی کسی این سوالارو میپرسه یعنی هنوز دوماه نشده اومده توی ارز دیحیتال پس شما سعی کن با سرمایه مردم بازی نکنی و الکی با جمله بندی قشنگ کسی رو گول نزنی
خودم سنکین دارم تارگت یکساله ام ۱۰ تا ۱۵ دلار هست
۵۰ دلار ؟
سلام.بسیار نکته مهمی رو متذکر شدی که بزار من یه جور دیگه بگم.
آهای شمایی که فکر میکنی چیزی میدونی اگه مطرح میکنی ایرادی نداره اما هرگز نگو که طبق آمار و مستندات نتیجه گرفتی.هیچ چیزی جای تجربه رو نمیگیره
خیلی عالی ممنون از این همه درایت گل گفتی.