آرزوی خانه با ارز دیجیتال

سلام دوستان
من دشمن هیچکسی نیستم بلکه باهمه هم رفیقم
مثل همه یه نظر میدم کسی اجبار نیست بخواد محاکمه کنه یا بگه چرت میگه شما نخون رد شو
دومین کندل زیر مویینگ صدروزه زده شد
و بیت کوین بزودی کانال ۳۶رو میبینه
و بزودی وارد کانال سی میشه
وازاونجا که مویینگ بیت کوین ۴۰درصد مارکت هست و همه ارزها رو تحت تاثیر میزاره فقط بیت گفتم اینم بگم شاید حرکاتی بسمت ۴۳ و ۴۵ بزنه اما روندش نزولیه.و قرار نیست امرور و فردا کانال سی رو ببینه شاید الان ببینه شایددهفته دیگه اما نزولیه روند
هیچ سیگنالی نیست
خیلی تحلیل گرا حرفه ای هم اشتباه کردن پس شما سیگنالش قرار ندین
حالا اگر عکس میتونستم بفرستم قشنگ توضیحش میدادم که چرا ایجور میگم.و ربطی به فاندا نداره و باید کف رو ببینه
امیدوارم هرچه زودتر مارکت صعودی شه و همه دور هم فقط نظرات خوب بفرستیم یا حق:tulip::tulip::blue_heart::rocket:

آقا مرسی که زحمت میکشید و راهنمایی میکنید . هر کسی شعور داشته باشه ، از کسانیکه نظریات مبتنی بر آگاهی رو ارائه میدن ،متشکر میشه .

همین که هستی جواب بدی یعنی کارت درسته

بیت اگه ۳۸ رو از دست بده
تا ۳۶ نمیره
تا ۳۱ میره

۳۶ رو از کجات در اوردی اخه
حمایت ۳۸ محکمتر بعدیش ۳۱ نه ۳۶ به احتمال ۸۰ درصد از حمایت ۳۸ بالا میره اگرم نره ۳۶ و ۳۵ جلوی ریزششو نمیتونن بگیرن تا ۳۱ هم باز میریزه
به اونی که ازش از تو vip میای حرفاشو کپی میکنی بگو چرت نگو

هر عددی هم بره کاملا موقته و تا پایان سال سقف قبلی بیت کوین حداقل زده میشه

معلومه امثال شما تو کانال ها ثبت نام کردی که۳۸ رو بخوردت میدن .بیسواد شدو میدونی چیه .برو یادش بگیر.۳۸ عدد تکراری هست که بخورد شما میدن.تمام اعداد وحرفاتو شنیدم خندیدم ملکه جان.چقدر بیسوادی الله اکبر الله اکبر.اصلا چرا جواب تو رو میدم.حمایت ۳۶۴۰۰ رو برو نگاه کن .خیلی بیسوادی .دلیل نمیشه تا ۳۶۴۰۰بیسواد احتمال داره ۳۷ حمایت بشه.بیسوادی بقران.نظرتو جداگانه بده.من خودم تحلیل میکنم اینستا هم نصف اینا اونجام ده تا لایک هم نمیخوری پس ببندش

ده تا لایک هم نمیخوری ببندش.شدو میدونی چیه
عزیزان مثلا حمایت۳۴۶۰۰ تا۳۸۰۰۰ برا مثال میگم نیازی نیست به ۳۶۴۰۰برسه احتمال داره از۳۷۰۰۰حمایت بشه و بیاد بالا یه محدوده هستش.و این دوستمون فقط لجبازی میکنه و بیسوادیشو به رخ همه میکشه.ببندش اون باسوادی که کارشه میگیره نه تو که بهت نقطه گفتن ۳۸ تکراری.:grinning_face::grinning_face::grinning_face::grinning_face:
بعد اخرین بارته نظر میدی نظرات من واسه اون درخواستی های عزیزه پس گمراهشون نکن ببندش:grinning_face::grinning_face:

چیو نگاه کنم؟ اون بدبختایی که به حرف تو کلی ارز خریدن و الان تا خرخره تو ضررن؟ با چه رویی میای اصلا کامنت میزاری به خدا اگه چیزی جز کپی پیست کردن حرفای دیگران بلد باشی. با هزار تا ارز معرفی کردن تو دو هفته گذشته که همشونم از زمان معرفیت تو ضررای وحشتاکن باز اومدی؟ اگه میدونستی اصلا ریزشی بیجا کردی سیگنال دادی به مردم