ایلار جان یه چی میگم که بدونی اوضاع من خیلی بدتر شماهاس ولی توکلم به خدا و دلم روشن به رشد این.
من ۲۲۰۰۰۰۰سکه xyo داشتم که به بیت میشد 0.340 هزارم. پنجاه روز پیش برا نوسان گیری خط فروش گذاشتم رو تارگت0.00000014یهو رشد کردخطمو زد رفت رسید به تارگت0.00000027
من جاموندم از رشدش. وسط را ه رو ۲۱ سوار موج شدم سکه هام شد۱۵۰۰۰۰۰ یه دوسه روز بالا بود یهو با مخ اومد پایین.من من پنج پله باهش صعود کردم ولی ده پله باهش پایین اومدم یه دوتا نوسان دیگه کرد هی بالا پایین رف هی من از ترس فروختمو خریدم تا نهایتا سکه هام شد ۱۲۰۰۰۰۰.شد به بیت پولم شد 0.212.با کلی ضررازش اومدم بیرون. نهصد دنت.نهصد بی تی تی .یک میلیون وینک خریدم که از اون روز هی ارزون شد الان پولم به بیت 0.142هس
حالا اینا کنار ارز قبلیم بعد بیرون اومدنم شدتارگت 0.00000135 به تومن از دویست رفت هزارو هشتصد.یعنی من الان باید چهار بیت کامل میداشتم اگه دنبال نوسان گیری نبودم.ولی الان چقد دارم0.142
اینارو گفتم بدونید اگه جا من بودین دیوانه میشدید پنج میلیارد پول اومدو رفت بای بایم کرد موقعه رفتن
پس توکلت به خدا باشه..
اینارو گفتم که بدونید این بازار همونقد که سود میده میتونه با علم کم نابودتم بکنه الان دیگه دیدم فرق کرده با استادی اشنا شدم که کمکم کرد فکرم بازشد رو بازار
گاهی همینکه هیچ کاری نکنی بهترین کارو کردی
در پایان مواظب سلامتی و خوبیهاتون و سکه ها و کیف پولتون باشید
سکه نبوده و کیف پول پر ضرر که نگهداری و مراقبت نمیخواد
هولد روش بود بزرگترین اشتباهم
خیلی ضررم زد
ادمین جان لطفا تایید کنید متشکرم
دمت گرم رفیق
به نظر من ی سبد حتی شده کوچیک از ارزهایی که روشون حس خوب دارین و اطلات داریم بگیریم و دست بهش نزنیم تا حداقل یه سال بعد
مسلما به سودی ک میخاییم میرسیم
من ۲۶۰۰ واحد از این ارز دارم
فقط میخام ببینم چجوریه پیشرفتش
و ایا ارزش خرید داره
نزدیک دومیلیون و دویس ایکش دارم
۲۴۰۰۰ واحد هم وینک دارم
۱۰۵ تا ادا
و یکم هم استلار و دوج و ترون و شیبا دارم تا سال بعد هم ان شاءالله نگهشون میدارم سر فرصت و قیمت پول دم دستم باشه اضافه میکنم
پرسود باسین رفقا
هر موقع قرمز میشه بدجور بخر من از بیت ۶۳ هزار وارد بازار شدم اگه میانگینمو کم نمیکردم الان کلی داخل ضرر بودم
ب گفته دوستان هیجانی اوایل وارد شدم اما کم کم اطلاعاتمو زیاد کردم و اقتصاد کلانو یاد گرفتم الان فقط نگاه میکنم و موقع خرید شد میخرم