درخواست توضیح و شفاف سازی

یه ادم با شرف و و با ذات اگر هست بیاد و راست راست حسینی جریان فایل رو تعریف کنه خدایش اگر اینچنین بود من مرد نیستم ضرر ها رو ندم…جوری که معلومه خیلیاتون بیسواد هست و تعجبم چطور سود میکنید .گفتم یه ادم باشرف بافرهنگ و اصیل بیاد جریان فایل رو تعریف کنه در روزی که سولانا از ۱۴۴ داشت میومد ۱۳۵.بیاد تعریف کنه اقا مقصرم خدا شاهده ضرر میدم.
اما نمیبخشم هموطنمو که چقدر برا طمع خودش به یه ادم دروغ میبنده.متاسفم… ؟…

به شخصه به عنوان کسی که فقط پیامها رو نگاه میکنم پیشنهاد میکنم جواب بعضی از دوستان رو ندی هنوز نمی‌دونن شما جادوگر و پیشگو نیستی و خیلی وقتها دلایل ديگه ای باعث میشه مسیر روند تغییر کنه ،خدا رو در نظر بگیر و زکات علمت رو با آموزش به دیگران و‌گفتن حقیقت بپرداز
موفق باشی

من اگه به حرف شما گوش میکردم سود خوبی میکردم شما گفتین فایل رو اگه ۹۰ رد کرد بخرین من ۹۴ خریم بعدش گفتین طمع نکنید و‌سودتون رو گرفتین بفروشین فایل تا ۱۲۰ رفت ولی من نفروختم متاسفانه ولی دقیقا یادمه اون زمان سول ریزشی بود

من اگه به حرف شما گوش میکردم سود خوبی میکردم شما گفتین فایل رو اگه ۹۰ رد کرد بخرین من ۹۴ خریم بعدش گفتین طمع نکنید و‌سودتون رو گرفتین بفروشین فایل تا ۱۲۰ رفت ولی من نفروختم متاسفانه ولی دقیقا یادمه اون زمان سول ریزشی بود :folded_hands:t2:

من رو حرف شما سیو سود روی سولانا کردم باهاش فایل رو روی ۹۱ خریدم روی ۱۱۹ دادم رفت.. سود خوبی هم کردم ممنونم هستم

آقا ول کن این حرفارو شما به کارت ادامه بده بدون توجه به نقدها خدا ازت راضی باشه :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands:

چشم .واقعا راست میگی.نباید جواب داد.

دوست عزیز یک پیشنهاد اول تو سعی کن با همه درست صحبت کنی مخصوصا لحنتو عوض کنی،دوما اگر سیگنال میدی دستت درد نکنه ولی قرار نیست بیای بعدش بی ادبی کنی ،اینجا هر کسی اختیار مال خودشو داره اگر حال کرد از سیگنالت استفاده میکنه وگرنه که هیچ،در ضمن واقعا اگر چیزی رو بالای نود درصد مطمین نیستی نگو چون شاید باعث ضرر کسی بشی