تجربه و توصیه‌های خرید شیبا

من خریدم حرف ام الکی نمیزنم دوبار خرید زدم هردوتاشم وقتی ۷قرون بود خریدم کلن ده ملیونم گرفتم اگه بیاد پاین بازم میخرم تا این قیمتم خیلی خوبه پول یه ادمس نیست پارسال دم عید رفت بالا بخدا بعضی از ارزها فرصت میدن به اونای که رفته بالا حسرت خورد ولی بدونید شک نکنید که میره بالا از قیمت قبلا ام بالاتر میره ولی دیگه پاین نمیاد باید رو یکی دوهزارتومن خرید کنی همیشه اصلا قانون اینکه فرق داره فکر کن قماره باکمترین هزینه ببشترین سود کنی اون قشنگه پس نگران نباشید صددرصد میره بالا شک نکنید

سلام اقا من صدتومن دارم بنظرت بخرم الان

داداش صدتومنتو همه رو وینک نگیر گه وینکه الان ۱۵ملیونم بگیری خیلی خوبه خیلی خوبه یعنی وقتی بره بالا به هزار برسه یه سود توپل بهت داده شک نکن داداش نترس الان وقت خریده ادم از فردا خبر نداره شاید یکی دوروزه بترکونه پس با خیال راحت خرید کن نه صد تومن ۲۰ملیون بگیر

داداش بیت ترون ام خوبه الان واسه خرید خیلی اومده پاین خیای خوبه توکه تازه میخوای بخری نگران نباش اومدن پاین همشون داداش بیت ترون و وینگ زیاد بگیر به اندازه ای بگیری که بشه پنصد به بالا یه سود خوب بهت بده قیمتشونم الان کفه قیمت واسه خرید عالیه پولتو تقصیم کن بیت وینک و بیت نرون و خود ترون که حرف نداره خود ترون چند وقت دیگه قیمتشو ببین حصرت نخوری تقصیم کن بین این سه تا ارز خیلی معتبرو و پشت همو دارن