قیمت غیر واقعی یک ارز

روی ۵۸خرید زدم روی ۴۲ خریدزدم روی ۵۳هم خرید زدم. روی ۷۴ فروختم.. به این عملکرد میگن: خرید پله ای " اما فروش در لحظه و سقف … کلا بازار کریپتو یعنی همین:1مدیریت سرمایه و همزمان دیدن آموزش کریپتو…2 ،ورود در زمان مناسب3خروج در زمان مناسب.4مدیریت ریسک.. مدیریت ریسک یعنی مثلا..۱۰۰دلار دارم یهو نمیرم ۲تا ارز بخرم. ۴تا میخرم ک اگر یکی ریزش داشت یا اصلا۳تا ریزش کرد یکی سود بده .. بنظرم قبل اینکه اینحا هی پیام بدی سیگنال کسی نداره یا چ میدونم پرواز شروع شد.کمربند سفت کنید.‌ این چرتومرت هارو رها کنید.. ورود اولم ب بازار ۳۰۰دلار بود ولی ورود دومم ۸۰۰۰دلار.. با اموزش ۳۰۰دلارو تبدیل ب ۹۵۰ دلار کردم بقیش هم سرمایه داشتم گزاشتم.. یاحق.. تجربه بود کسی خاست استفاده کنه کسی هم نخواست دعام کنه.. :two_hearts:"

واتساپ دارید در راه خیر به بنده هم کمک کنید چه اشکالی داره به من تو انتخاب ارز کمک کنی در اصل به یه خوانواده کمک کردی هیچ چیز هم بهتر و زیباتر از این که به یکی خیر برسونی نیست سپاس

آفرین دقیقا همینه . اما دانش کم و طمع زیاد باعث میشه سود دهی خراب بشه.
این بیشتر بر میگرده به خود هر فرد

سلام دوست عزیزم . امیدوارم که هر جا هستی خوش و سر حال باشی جیبتم پر پول باشه.
اگه بهت واتس بده که عالیه اما ، هرچی هم کسی بهت سیگنال بده مهم اینه که تو چقدر به خودشناسی رسیده باشی که کی بر ترس و طمع ت غلبه کنی کی بفروشی کی بخری .
به نظر من کریپتو برای هر فرد متفاوت.
خودت ۴ تا کتاب بخون قول میدم بتونی ترید کنی.
چیز سختی نیس گندش نکن:victory_hand::wink:

خب الان ما چکار کنیم؟؟؟تشویقت کنیم؟؟؟؟تنبیهت کنیم؟؟تجربه بهم یاد داد آدما از نداشته هاشون بیشتر میگن

برادر بنده به عنوان شخصی مجرب میگم اگر برا هولد میخوای کمی آواکس کمی trtl و کمی icp بخر و برو سراغ زندگیت