برداشت از ایردراپ Blast

سلام به تمام دوستان در هاب ارز دیجیتال
من بعد از مدتی میخواستم سرمایه ای که در ایردراپ Blast شرکت داده بودم رو خارج کنم ولی امروز به یه مشکلی خوردم.
بطور کلی دو تا روش برای برداشت وجود داشت (سریع و عادی)
برداشت سریع فی 9 دلاری داشت و گفتم برداشت عادی رو هم بررسی کنم چون 7 روز طول میکشه ممکنه فی کمتری داشته باشه.
به این مرحله که رسیدم از من 50 دلار بعنوان فی میخواد!!! و هیچ راهی برای برگشت پیدا نمیکنم. ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن.

پشتیبانی هم از بلست پیدا نکردم که موضوع رو باهاشون به اشتراک بگذارم!!

3 لایک‌کرده

سلام

از بریج‌های غیررسمی می‌تونید استفاده کنید که خیلی سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر هستن:

https://app.symbiosis.finance
https://app.rhino.fi/

خیلی ممنونم بابت پیشنهادی که دادی
ولی اصلا هیچ باتنی برای کنسل کردن این برداشت پیدا نمیکنم :frowning:

2 لایک‌کرده

اینجا هم ارور میده برای آپلود عکسش

خواهش می‌کنم

متن اروری که برای آپلود عکس دریافت می‌کنید چیه؟

الان هفت روز گذشته از اون درخواست برداشت اولیه و در مرحله نهایی هستید؟

اگر اینطوریه، احتمالا فی به‌خاطر بازار صعودی و شبکه اتریوم خیلی بالا رفته. فردا مجدد تست کنید چون یکشنبه‌ها فی کمتره.

درباره کنسل‌کردن برداشت، یعنی الان سرمایه شما رو نمایش نمیده که نیازه برداشت رو کنسل کنید؟

متن ارور:
خطایی روی داد: Sorry, you can’t embed media items in a post.

نه اون مرحله توپ رنگی که نشون میده هفت روز نرسیدم هنوز. برای بخش Prove Withdrawal این مقدار فی ازم میخواد و موجودی رو هم صفر نشون میده به جز هیسوری برداشت ها که منتظر Prove این برداشت هستش!

فکر می‌کنم مشکل ارسال عکس حل شده باشه براتون. لطفاً مجدد تست کنید و در صورت نیاز عکس بفرستید.

به نظر میاد یا باید فی رو پرداخت کنید یا اینکه در دیسکورد بلست، با مدیران و پشتیبانیشون صحبت کنید.

در دیسکورد مراقب باشید که اکانت‌های فیک با اسم اکانت پشتیبانی نیان سراغتون چون خیلی خیلی ظاهر فریبنده‌ای دارن و با سناریو میان.

الان هم این خطا رو میده:
خطایی روی داد: متاسفانه (شاید به علت سطح اعتماد پایین) هنوز شما نمی‌توانید آیتم رسانه‌ای (عکس، فیلم و …) درج کنید

ایمیلی هم که برای پشتیبانی نداره :confused: خیلی ممنون از اینکه دیسکورد رو گفتین به ذهن خودم نرسیده بود.

1 لایک

طبق قوانین اینجا باید این کارا رو بکنین تا حسابتون ارتقا پیدا کنه:

:one: برای رسیدن به سطح اعتماد 1، کاربران باید…

• از حداقل ۵ موضوع بازدید کنند
  • حداقل ۳۰ نوشته را بخوانند
  • مجموعاً ۱۵ دقیقه زمان را صرف خواندن نوشته‌ها کنند

:one: کاربران در سطح اعتماد 1 می‌توانند…

• از تمام عملکردهای اصلی هاب استفاده کنند؛ محدودیت‌های کاربر جدید برداشته می‌شود
  • پیام‌های خصوصی ارسال کنند
  • تصاویر و پیوست‌ها را در نوشته‌های خود آپلود کنند
  • دیگر کاربران را برای خود بی‌صدا کنند
  • در بعضی بخش‌ها نوشته جدید ایجاد کنند
1 لایک