انتظار برای شیبا

سلام دوستان
ی دقیقه وقت بزار بخون ممنونم
میدونم از تحلیل دل هممون زده شده منم ی چی بگم باعث ی مش حرف یا لایک دیسلایک میشه ولی خب گفتنش ن ضرری به شما میرسه نه به من شایدم ی کمکی باشه به بعضیا
نه میگم بخر نه میگم بفروش ولی حداقل اینو بدون توو مسیری هستی که خیلیا نیستن یا اطلاع ندارن یا حتی باورش ندارن ولی چیزی که تو باید بدونی این ک این آب در جریان هستش از پایین بالا رفتنش نترس تهش هر جریانی راهش به دریا ختم میشه
من میگم ته این مسیر دریاست…
صبر کن وسطشی یاکف خرید زدی فرقی نداره با هم میریم بالا ولی ازت میخوام اگه دونی کاشتی هی از خاک درش نیار دوبارع بزار توو خاک
زمان بده شکوفه کنه,ریشه بده بعد از سایش میوش لذتشو ببر
من نمیخوام نظرمو بهتون تحمیل کنم شاید باورش براتون سخت باشه یا شک داشته باشی حداقل توو هر کانالی هستی ی پله خرید کن همه پولتو نزار یا اینکه طبق گفته من صبر کن
و توو کانال ۳۵۰۰۰ خرید کاملتو انجام بده و به هیچ عنوان صعود از ۴۰ نداریم باید به کانال ۳۰ به بالا سر بزنه و هیچوقت به ۳۰, نمیرسه چون نصف از بیت کوین ها توو این سقف خریده شد و توو سقف ۳۵ تکمیل شد
سقف ۳۵ کف کانال و هیچ اخبار حاشیع نمیتونه دوست من جلوی جریان آب رو ببنده تا ۳۵ هزار صبر کن و بدون حتما سال دیگه به اونچه ک از زندگی میخوایی میرسب اگه سود کردی به نیازمندا کمک کن
لازم دونستم منم به نوبه خودم اونچه ک میدونم رو بیان کنم شاید به درد کسی خورد
اینم بگم هر چی خریدی تا بیت ۱۳۳ هزار نگه دار دستش نزار و از ارزشش کم نکن بیشترش بکن کمترش نکن
موفق باشی
Amir.dutty
خواهشا تایید کنید ممنونم

بله دقیقا ب ۳۰هزار میرسیم و ازاونجا استارت زده میشه البته بهتره ۳۴تا۳۵ خریدهامونو انجام بدیم.پله ای خرید بزنید.اخباره فاندا هم تاثیرگذاره البته.هیچ تحلیلی هم ۱۰۰درصد نیست.اندکی صبر سحر نزدیک است