تحلیل تکنیکال یک ارز

دوتا مقاومت سخت داره و یه مثلث سعودی توی یک ساعته داره اگه روی ۲.۳۵تثبیت شه باتوجه به هولدر های عرب که دارن به شدت کاردانو جمع میکنن احتمال مواجهه با فشار خرید طی هفته های اینده هست من خودم یه پله خریدم و خریدهای بعدیمو توی محدوده های۲تا ۲.۳۰ انجام میدم

واحتمالا سعود کردی منظورم صود کردی ولی شایدثود کرده باشی چون بازارسعودی نفت صعود کرده وسود خوبی داره از شما که تحلیل می کنی بعیده

دوست عزیز بارها اشاره کرده ام که این شکل خاص ار کاربرد واژه ها از طرف حرفه ای ها نوعی شان و اعتبار تلقی می شود و نباید به آنها خرده گرفت. البته با خوب و بدش کاری ندارم ولی به هر حال نوعی زبان تخصصی حوزه بازارهای مالی است که به هر دلیلی الان جا افتاده است. البته بهتر است استفاده از آنها را فقط به حرفه ای ها محدود کنیم چون کسی که خبره این حوزه نیست نباید از زبان تخصصی ان استفاده کند. واژه هایی مثل هودل، سعود و تعدادی دیگر اگر از سوی حرفه ای ها استفاده شوند غلط املایی محسوب نمی شوند. ارادتمند

ببخشید من عجله ای مینویسم و فقط سعی میکنم منظورم رو درست و سریع برسونم و سود توی نفت وست بود این اواخر اگر اشتباه نکنم نه نفت سعودی من خودم رو ۱.۳۰خریدم و روی ۴۷$فروختم:blush::blush:

غلط املایی کارحرفه ایه ،عجب استدلال غیرحرفه ای کردین استاد
یا به عبارت حرفه ای؛
قلت املایی کار هرفه ایه😉