اکسی اینفینیتی و آینده slp

سلام رفقا ، امیدوارم حال دلتون خوب باشه ، من نزدیکه ۲ ماه شده که دارم اَکسی اینفینیتی رو بازی میکنم ، ولی با اکانت دوستم ، خودم هیچ هزینه ای نکردم و نزدیک ۳ و خورده ای میلیون تو این مدت ازش درآوردم ، الان دارم با ۳ تا اکانت بازی میکنم و روزانه کمترین حالت ممکن ۱۰۰ تا ۱۵۰ تا slp رو میزنم. ی نکته ای میخوام بهتون بگم که گفتم شاید مفید باشه ، نمیدونم میدونید یا نه ولی پشت بازی اکسی اینفینیتی شرکت های غولی مثل سامسونگ هست که درصد خطر ازدست رفتن مالتون رو کم میکنه و تو کل دنیا فقط ۱ الی ۱.۵ درصد مردم میدونن اکسی اینفیتی چیه ، تا اینجاشو اوکیه ؟ حالا بیاد یخرده برگردیم عقب تر ، از زمانی که بازی های کلش ساخته شد تا الان میدونید مردم دنیا بخاطر محبوب بودن این بازی چقدر هزینه کردن که جم بخرن ، با آگاهی قبلی که میدونستن این بازی هیچ درآمدی واسه اونا نداره و صرفا فقط واسه خوش گذرونی یا وقت گذروندنه. حالا بیاید به این فکر کنید که تا سال آینده بازی اکسی اینفینیتی بین ۵ درصد مردم دنیا شناخته شده باشه ، (شایدم بیشتر) ، و به نظر شما طی چندسال این اتفاق نمیوفته . به نظر من بازی اکسی اینفینیتی تا ۲ سال دیگه اوج میگیره جوری که slp مثل بیت کوین رشد خیلی عجیب غریبی داشته باشه ، چرا که تمام مردم دنیا دوست دارن با آسون ترین روش ها کسب درآمد کنن ، و تو نسخه ی اصلی بازی آپشنای خفن تری قراره ارائه بشه، اینارو گفتم به اون کسایی که slp خریدن یا ضرر کردن ، اصلا نگران نباشید، slp تا چند وقت دیگه بدجوری میره بالا ، امیدوارم مفید بوده باشه ، با لایک یا آن لایک نشون بدید که کیا با حرفم موافقن و کیا مخالف ، دمتون گرم که وقت گذاشتید :folded_hands:

من هر کاری میکنم بازی نصب نمیشه…

با سه تا اکانت بازی میکنی مولتی اکانتینگ نشدی یعنی؟ جمع کن بابا ایسگامون نکن

میسه لطفا بگید بازی رو چطور نصب کنیم

دقیقا بگو چیکار میکنی که بازی نصب نمیشه؟

چه دلیلی داره بخوام دروغ بگم ، ایرانی بازی تا کی اخه ؟ ۲ اکانت برای یکی از دوستامه ی اکانت مال ی دوست دیگم ، که دوتاشو تو دوتا گوشی و یکیشو تو لپ تاپ بازی میکنم👿