تجربه شخصی در ارزهای دیجیتال

سلام خدمت همه دوستان من نظر شخصی خودم رامیدهم ولی از ارز ترون وبیت تورنت ووینک سود بسیار خوبی هم عایدم شده است شما اگر دقت کنید کل بازار ارز دیجیتال هر کس پارسال ورود پیدا کرده بود ویا قبل تر همه رازی بودند و همه هم سود خوبی برده بودندیک موقع سوتفاهم نشود قصد توهین خدمت دوستانی که از برج ۲ سال ۱۴۰۰ وارد ارز دیجیتال شدندراهم ندارم چون این افراد دقیقا کسانی بودند که در بورس ایران بودند واز انجا پای به اینجا گذاشتند واین افراد که در بورس سود نبردند امدند در اینجا سودی که تمامی کسانی که قبل وارد شدند راهم بهره مند شوند وبا این خرید وفروشی که انجام داده اند درست است که تعداد ارزهایی که دارند راافزایش داده اند ولی سود اصلی را به صرافی ها داده اند واین ارز دیجیتال به این نحوه که شما به عنوان مثال پولی راکه نیازش نداری مثلا ۱۰ میلیون تومان را روی ۵ ارز سرمایه گذاری کنی و هی خریدوفروش نکنی و۵ سال کاری باهاش نداشته باشی وبعداز ۵ سال بهره اش راببری من خودم از اون دسته ادمهایی هستم که ارز وینک راروی ۲ ریال خریدم وترون راروی ۲۱۳تومان خریدموبیت تررنت را روی۸ریال خریدم وچند ارز دیگر راهم برج ۱۰سال ۹۸ ومقداری هم برج ۱۰ سال ۹۹ خریداری کرده ام وطی این دوسال من مبلغی که پول را لازم نداشتم حدود ۷۰ میلیون تومان بودش این مبلع پولم تا ۱۰ میلیارد تومن هم امد ولی دست به فروشش هم نزدم والان که خیلی ها توی ضررهستند من هم چنان توی سود خیلی خوبی هستم وتا ۳ سال دیگرهم قصد فروشش راهم ندارم و هرسال برج ۱۰ مبلغ ۲۰ تا ۳۰ میلیون تومان پول بی ارزش کشورم رادر این ارز دیجیتال سرمایه گذاری می کنم تا ۵ سال نه بازی خریدو فروش میکنم که بخوام سود بی رویه به صرافی بدهم وازشما کسانی که در بورس ایران زحمت کشیدید خواهش می کنم ان زحمت انجا را اینجا نکشید اگر پیامم درست است لطفاادمین محترم با لایک نظرات خود بنده راخوشحال کنند ممنون

گفتن این جمله ها اصلا درست نیست من شیش سال تو بورس ایرانم‌ هنموزم‌ فعالیت دارم‌ تاحالام سود خوبی عایدم شده … با ارز دیجیتالم نزدیک ده ساله آشنایی دارم‌ اینجا جای فخر فروختن نیست … تو هر بازار مالی صبر و حوصله داشته باشی و بدونی کی بخری کی بفروشی سود میکنی … میخواد بازار رمز ارز باشه فارکس باشه بورس ایران باشه دلار باشه سکه باشه …

سلام من برای اولین بار ک ارز خریدم این ارزو خریدم الان بنظرتون ضرر نمیکنم؟

سیروس جان من قصدم فخر فروختن وتوهین خدمت شما وتمام دوستانی که در بورس ایران بودن نیست
فقط وفقط به کل دوستان اعلام کردم ونظرشخصی خودم را گفته ام که پولی را که اصلا لازمش ندارید را روی هر ارزی که سرمایه گذاری می کنید کم کم ۵ سال کاری باهاش نداشته باشید وبه امید خدا پرسود باشید بازم ممنونم ادمین محترم

نه هیچ ضرری نمی کنی فقط پولی را که بهش نیاز نداری را خرید بکن تا مجبور به فروشش نباشی وفکر کن توی طلایا النگو خریدی و داری توی دستت ازش استفاده می کنی ونه خرید وفروش