راهنمایی برای تازه‌واردان

سلام دوستان لطفا راهنماییم کنین من دوماه هست ک وارد ارز دیجیتال شدم و ادا رو تو قیمت 74 خریدم دیدم ک میاد پایین تو 68 فروختم و دوباره تو قیمت 63 خرید زدم باز اومد پایین 60 فروختم و الان دوروزه تو 59 و 60 بازی میکنه الان موندم خرید بزنم یا ن اون سری دوستان که به قول معروف خوره شدن تو این کار میشه راهنماییم کنید اللن خرید بزنم یا بازم صبر کنم ممنون میشم
ادمین لطفا تایید کن این دهمین باره مینویسم و تایید نمیشه

دوست بزرگوار چرا میفروشی تو قیمت های پایین بخر تا میانگین کم کنی و زود به سود برسی اگر تریدر هستی اگر نه برای هولد هست تو هر قیمتی بخری سود کردی پس بالا و پایین شدن ها نترس و بفروش تا آخر سال قیمتش خوب مبشه سود میکنی نگران نباش من خودم رو ۷۸ خریدم

سلام دوست عزیز
اگر میخوای ترید بکنی داخل این بازار با علم و دانش کافی باید وارد بشی من هم ضررهایی که شما داشتید رو تجربه کردم و دیدم توی این بازار نمیتونم ترید کنم بخاطر اینکه آموزشش رو ندیدم و بجاش هودل یا هولد کردن رو انتخاب کردم شما هم اگر به پولت توی کوتاه مدت نیاز نداری هولد کن و بزار تا ۲سال دیگه برداشت کن.
موفق پر سود باشید.

دوست من من هم اول اینطور بودم فک میکردم دنیا با من سر جنگ داره باید بری اول یاد بگیری بعدش وارد بشی
اول این که هیچ وقت یه جا کل پولتو خرج نکن ۳۰درصد پولتو بخر اگه اومد پایینتر نفروش بلکه ۳۰درصد از پولتو دوباره خرید کن اگه بازم اومد پایین بقیه پولتم خرید کن اینجوری هیچوقت ضرر نمیکنی الانم به نظر میاد پایینتر نیاد ولی شما الان نصف پولتو خرید کن اگه بعدا اومد پایین بقیشم خرید کن اگه نیومد که بهتر

باسلام با اطمینان خاطر زیر قیمت 2بخرید،اگه بتونیدذزیر 2.05خرید کنید که دیگه چه بهتر ولی عجله وایه فروشس هم نکنید حتما تا 2.5بالا میاد اون موقع باسود بفروشید

پیشنهادم اینه اگر میخوای کوتاه مدت سود کنی مطالعه کن کلاسای ت‌نیکال برو و اول به دمو تمرین کن. وگرنه بخر و مطلقا نگاهش نکن تا دست کم‌۶ ماه الی یک سال. تازه رو خریدتم باید سبد درست کنی و از ارزهایی مطمین با یهمهای ۱۰ تا ۲۰ درصد سبد بخری.
بزرگترین‌مشکل اینه که وقتی نمودار و نوسان قیمت و نشناسی و بشینی مای نمودار یا قیمت و هی بخودت استرس بدی