ارز سوم بازار

برام خنده داره که بعضیا فکر میکنن میتونن با این قبیل سرمایه گذاری ها میلیاردر بشن ، ثروتمندها و صاحبان قدرت در سرتاسر دنیا ، هرگز این اجازه رو نمیدن که ثروتی که در اختیارشون هست کم ارزش بشه و حتی قسمتی ازش وارد جیب افراد عادی بشه . این ارز دیجیتال هم فقط یه بازیه ، یه بازی که اونقدر تو و من رو توش بالا پایین میکنن تا کسی به اون ثروتی که خیلیا آرزوش رو دارن نرسن . یک کمی عاقل باشید و تفکر کنید . توی بازارهای سرمایه امکان سود بردن وجود داره اما میلیاردر شدن نه. بازیگردان های بازارهای سرمایه تا زمانی که میبینن افراد سرمایه خودشون رو توی بازار نگه داشتن تا بالاخره سرمایه شون چندین برابر بشه ، هرگز نمیذارن اون ارز یا اون سهام رشد بکنه و اونقدر توی قیمت های پایین نگهش میدارن تا سهامدار یا صاحب ارز ، راضی به فروش سهام یا ارز خودش بشه، و زمانی که حجم زیادی از اون ارز یا سهام با قیمت نازل فروش رفت و از دست هولدرها خارج شد ، اونوقت همون بازیگردان ها (صاحبان ثروت) شروع میکنن به بالا بردن قیمت تا همون سهام یا ارز رو، اینبار در قیمتهای خیلی بالاتر به من و شما بفروشن و بعد از انداختن اون ارز یا سهام به مردم و فروختن حجم بالایی از اون دوباره سناریوی پایین آوردن قیمت شروع میشه و این داستان رو هزاران بار تکرار میکنن تا ثروت فقط برای خودشون باقی بمونه. اینو بدونید تا تعداد هولدرها کم نشه و حجم زیادی از ارز به فروش نرسه و از دست هولدرها خارج نشه ، نه این ارز و نه هیچ ارز دیگه ای رشد شارپی نخواهد کرد. در شرایط فعلی فقط میشه نوسان گیری کرد و از نوسان گیری هم کسی نمیتونه میلیاردر یا مولتی میلیاردر بشه

داداش ترشی نخوری ی چیزی میشی :joy:

در جوابت فقط همینو میگم که یک سالو نیم پیش ۵۰۰هزارتومن دوج خریدم و بعد یه مدت ۱۶۰میلیون فروختمش.

تاثیر گذار بود ،لطفا مراقب اعصابت باش

فقط ۳ ماه نظاره گر باش ببین چه سود هایی به هولدرها خواهد داد الان نوسانگیری یعنی خودکشی . خیلی ها از حسرت خودشونو گم خواهند کرد . به تاریخ ۱۲ ساله بیت نگاه کن تا بدونی تو این ۳ ماه آخر سال چه اتفاقی خواهد افتاد از بد دهنی خوشم نمیاد. لطفا مردمو بیچاره نکنید با این اطلاعات غلط.

بیا بچه پایین سرمون درد گرفت

هنووز تو هاج واج موندی

الان موضوع اینه که تو چی میخوای اینجا!؟؟؟؟؟؟؟؟!!!

دوست عزیز ممنون بابت اینکه وقت گذاشتی توضیح دادی
من کوچیکه همه هستم مخصوصا شما .اما یکاری بکن شما ک روال عادیه زندگیت داره طی میشه من میگم چنتا سبد درست کن بزار و برو دنبال کارت ۵ سال دیگه ی سر بهش بزن ببین حرفای امروزت چقدر درسته
مرد و مردونه اگه میلیاردی سود کردی نصفشو بده به ادمای ضعیف و اونارم راهنمایی کن ک فقط همین کارو بکنن و برن دنبال کارشون

داداچ باز گل زدی شرو ور گفتی پسر خاله من چند سال قبل چند میلیون داد بیت کوین خرید من نخریدم الان یک ونیم میلیارد داره کی گفته نمیشه ميلياردر شد با ارز دیجیتال من اون موقع نخریدم ولی سال قبل خرید زدم الان هم تو سودم ادمین تایید بنما لطفا

حالا تو از چی داری میسوزی، حسود