پیش‌بینی قیمت کاردانو

ببینید دوستان خیلی ارز ها هستن که وقتی میری تو وب سایتشون خیلی برنامه ها و اهدافی رو اونجا نوشتن ولی اکثرا یا شکست خوردن و یا نه انجام ندادن ،من از بهمن ماه سال پیش با شیبا هستم و به تک تک برنامه هایی که گفتن انجام دادن واقعا تیم قوی پشت شیبا هست و قطعا میدونن دارن چیکار میکنن،در ضمن خیلی از دوستان هستن که میان اینجا از روی حسادت سم پاشی میکنن ،باید ارز کنم که این بازار خیلی هارو میلیاردر کرده ولی یه شبه نه با صبر و حوصله ،اکثر دوستانی که اینجا سرمایه گذاری میکنن متاسفانه پولی رو وارد این بازار میکنن که نیازشون هست و به یه ماه یا دو ماه نکشیده مجبور به فروش میشن یا با ضرر و یا با سود کم برای همینه که میان اینجا و مدام بد میگن ،یه واقعیت دیگه هم باید بگم که اکثرا دوستان وقتی ارزی مثل شیبا که قیمت پایین داره میخرن سری میگن مثلا من ۱ میلیون یا ۱۰۰ میلیون و یا ۱میلیارد واحد دارم اگه به ۱ سنت برسه میلیاردر میشم ولی باید ارز کنم دوستان ۹۹٪ هولدر های همین الان با این قیمت هیچ وقت قیمت یک سنت رو نمیبینن چون هر انسانی بسته به ظرفیتش از این ارز پول میکشه بیرون قرار نیست شیبا وقتی به یک دلار برسه (که قطعا میرسه ولی نه یک سال دیگه بلکه ۵ الی تا ۱۰ سال زمان میبره وقتی که بیت کوین قیمت های ۲ میلیون دلار رو ببینه ) همه میلیاردر بشن قطعا خیلی کم در حد ۱ درصد هولدر های الان تا اون زمان میمونن ،حرف هام طولانی شد خلاصه دوستان به این بازار به دیدگاه یه سرمایه گذاری بلند مدت نگاه کنین قطعا موفق خواهید شد

مجید دلبندم عرض درسته…نه ارز

تموم شد؟خیلی تاثیرگذاربود