دوستان 11 رو رد کرد بنظرتون وقت خرید هست یانه لطفا اونهایی که تحلیل بلدن و سواد اینکارو دارن نظر بدن نه افرادی مثل من! چون دیگران بخاطر محتوای پیامهای شما اقدامبه خرید یا فروش میکنن پس لطفا اینو در نظر بگیرید فقط فکر سود خودتون نباشید.بعضی ها هنوز اینو نمیدونن که تبلیغ کردن برای خرید یا فروش ارز تاثیری تو قیمت نداره اینجا که بورس ایران نیست
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن,
زود دوست عزیز حداقل بزار یه تومن بشه بعد اگه دوس داشتی بفروش
فقط یه کلمه نظرخودتون شرطه کسی نمیتونه بگه بخریابفروش ،ولی تاالان که بازارقرمزبود ودرجامیزدیادتون نبود،
دوست عزیز کلا ارزی که پامپ شده وقت خریدش نیست.ولی در مورد شیبا خیلی غیر قابل پیش بینیه شاید یه رشد ۱۰۰ درصدی دیگه هم کرد شایدم نه.
کلا شیبا رو هولد کنی ضرر نخواهی کرد.
نظر شخصی*
حداقل تا زیر ath خودش به نظر من وقت خوبیه واسه خرید.گرچه که من معتقدم به زودی اونم خاطره میشه.
سلام یه بنده خدایی میگفت هر وقت دیدی همه میگن بفروش تو بخر هر وقت دیدی ارزی توی نوسانات بخر یعنی همیشه برخلاف همه انجام بده من 89میلیون واحد داشتم الا 89میلیون دیگه خرید زدم البته با حد ضرر مشخص
هیچوقت در زمان رشد یک ارز به فکر خریدش نیفتین، این ارز دو ماهه توی قیمته پایینه، الان که رشد کرده میخرین و فردا که ضرر میکنید میگین این بازار فلانه،.
صبر کنید توی اصلاح قیمت بخرید،
زیر هر ارزی بنویسی بخرم یا نه همه میگن بخر، چون خودشون اون ارز و دارن و میخوان باخرید بقیه رشد کنه