تجربه شخصی از هولد شیبا و توصیه

دوستان عزیزم من این ارز رو از آذر پارسال تا الان دارم و دوستانی که کما بیش با این بازار و این ارز آشنایی دارن میدونن که سرمایه من در این ارز چقدر هست و کلا در بازار کریپتو هیچگاه سیگنال خرید یا فروش ندادم و فقط خواستم این بوده که هر کس بر اساس اطلاعات و تحقیق خودش خرید کنه و دیگر دوستان هم لطف کنن و در خرید یا فروش دیگر هموطنانمون که به تازگی وارد این بازار هیجانی شده اند دخالت یا تشویق نکنن، ولی برای اولین بار میخواهم عرض کنم هموطنان عزیزم مطمعن باشین شیبا ارز قوی با پشتیبانی قوی تر و تیم با برنامه دارد ،صرافی و کیف پول دارد، و طبق گفته و برنامشون جلو میبرنش و الان که دیگه جای شک نیست برای این ارز با این حجم از معاملات، فقط سکه در گردش بالایی دارد که اون هم بهتون اطمینان میدم طبق برنامه حتما توکن سوزی هم انجام میدن، پس حداقل در حد ۵۰ یا ۱۰۰ دلار یا کمتر یا بیشتر در حد توانتان که از نظر ضرر خدایی نکرده تاثیری روی زندگیتان نگذارد خرید کنید و انشاالله بعد از ۲ سال صبوری حتما و یقینن من و تمام هموطنان عزیزم که هولد میکنن SHIBA INO را کلی حرف و بگو و بخند داریم اینجا، از تمام عزیزان عذر میخوام برای پر حرفیم، پس برای اولین و اخرین بارم سیگنال یا همان تشویق به خرید میکنم ، زنده و سلامت و پر سود باشین مردم سرزمینم ایران
التماس دعا؟؟!!!التماس انرژی مثبت
۱۴۰۰/۷/۱۳ برادر کوچک شما رضا..

منطقی ترین نظر ، هر کسی جیب خودش رو ببینه از 15دلار تا صد دلار بیشتر نخرید اونم با توجه به وضعیت مالی تون اگه قشر متوسط به پایین هستید ولی صبر کنید یا از دست میره یا زندگی رو تکون میده

تموم شد؟ خیلی تاثیرگذار بود …
حالا بیا پایین سرمون درد گرفت