آقایون خانم ها به خدا قسم هر ارز یا توکن انتخاب کردم ترکیده.ولی من بخاطر طمع سود زیادی ندیدم تو عمرم 6دونه توکن. قبول دارم وخواهم داشت ولی درکل الان تنها توکن که قبول دارم زندگیمو عوض میکنه…بیبی دوجه به هزار دلیل..شیبا 380میلیارد واحد 12فروردین دادم16میلیون الان مرز سکتم…درکل الان 800میلیارد بیبی دارم 38میلیون تو قیمت بالا گرفتم..بیبی دوج اومده ارز بشه کوین مارکت بروزش نمیکنه وگرنه الان ارز120جدوله…بخرین فقط تو تراست ولت برا فروش انتقال بدین هاتبیت سریع اونجا بفروشین .تارگت من نیم تومانه برا اردیبهشت ماه سال2022.تازه پل اتریوم داره لانچ میشه نهنگ ها حمله میکنن هرماه توکن سوزی دستی 2میلیون دولار داره.به علاوه توکن سوزی هوشمند.فقط صرافی نخرین چون سکش کمتراز تراست بهتون میده وارزش هولد تو صرافی ریسکه چون هر هفته یه صرافی تو چین دارن میبندن فقط کیف تراست سوالی بود آیدی تلگرامم Milad_max_360
مرد حسابی چرا اطلاعات کذب به ملت میدی بنده خودم از هولدرهای شیبا هستم در حد چند ده میلیارد واحد بنده اسفند حدود 26 میلیارد واحد برا خودم و بستگان خرید کردم که برای هر یک میلیارد واحد شیبا 1/5 بک میلیون و پانصد هزار تومان هزینه کردیم که تو فرودین استارت خورد
حالا شما چطور 380 میلیارد شیبا را گرفتی 16 میلیون تومان
دوستان حتما حتما بی بی دوج را در سبدتون داشته باشید
هولدر موفق کسی است که چند تا شت کوین تو سبدش داشته باشه
پر سود باشید
اصلا تعداد سکه دیدی و این تارگت میدی
یعنی ده هزار برابر مثل جوک
قرار نیست همیشه اینقدر سکه داشته باشه مهندس
توکن سوزی داره بلاخره
میگه۳۸۰میلیاردو دادم ۱۶ میلیون منظورش فروشش بود.