هولد و سود: تجربه شخصی

دوستان سلام
به چیزی که توی این پیاما دستگیرم شد این بود هیشکی نیست هولد کرده باشه .همه تازه واردن ..محض رضای خدا یه نفر نگفته من سود کردم طرف اومده د ماه پول گداشته دنبال سود ۱۰۰۰ درصدی یه فک کنید پولتون توی بانکه .اونیکه هودل کرده اصلا نمیاد این پیامارو بخونه بخودش استرس بده رفته پی زندگیش .من ادم میشناسم د سال پیش خرید پرایدشو فروخت الان ماشین خوب زیر پاشه دوتاع خریده دوتا اموزشگاه راننی داره با پراید تو اموزشگاه مربی بود صبور بود دوسال نگاا نکرد بمنم خیلی گفت ولی گوش نکردم سعی کنید هولدکنید صبور باشید حتما حتما نتیجه میده البته در کنار اموزش. اونی ام که ترید میکنه اصلا وقت نداره بیاد اینجا پیامای ناامید کننده ماهارو بخونه

سلام اصلا نگران نباشید دوج وقتی ۱۱۰ تومن بود من خریدم فراز و نشیب زیادی هم دیدم مواقعی هست که کاملا ناامید میشی فقط کافیه صبر کنی به نظر من هولدرها خیلی بیشتر از نوسان گیرهایی که هیجانی رفتار میکنن سود میکنن
لطفا تایید

Ok
دوستان من فقط پیاهماتونو میخونم اونم بعضی وقتها .بچه هایی که حرفه ای عمل میکنن اصلا وقت خوندن این پیامها رو ندارن .اگه صبر نداری نباید توی این بازی وارد بشی .ساید سود شایدم ضرر. لطفا تایید کن ادمین

با حرفتون موافقم.هولدرها اصلا نباید اینقدر روزانه چک کنن.من خودم دوماهی یکبار میام ببینم چه خبره .من اول شهریور ۳۳میلیون تومان شیبا خریدم ۳۰۰میلیون سهم شد دیروز نگاه کردم دیدم شده ۲۶۰میلیون تومان😂
بازم میرم تا ۲ماه دیگه.نه استرس میدم به خودم.انگار پولت تو بانکه راحت.
کلی دوج و btt دارم اونا الان منفی هستن ولی مهم نیست.فقط صبور باشیم.همین و بس