سوال در مورد خرید ارز

لطفا کسی واقعا تحلیل بلده جواب بده.پولی اومده دستم پول اضافی نیست پول جون کندنه.کدام ارز بخرم؟ب شیبا الان اضافه کنم؟؟؟ یا پایین تر میاد؟؟؟ شنیدم بیت قراره خیلی بیاد پایین پس شیبا هم پایینتر میاد
لطفا جواب:roll_eyes::roll_eyes::roll_eyes:

توروخدا به حرف دیگران کاری نکن..خودت تحقیق کن. گفتی پول جون کندنهیت درصدشو بذار تو اینکار..انتخاب درست کنی با همون سود میکنی.. ارزهای دیگه ای هم هستن که میتونن چندبرابر شن

سلام،نقد بمان عجله نکن الان شرایط خوب نیست،فرصت خرید همیشه هست حتی بهترین نقطه

فقط پول اضافه ویا پولی که حداقل تا دو سال نیاز نخواهی داشت رو سرمایه گذاری کن . والا سودی نخواهی کرد و کلی هم اعصابت بهم میخوره

از کی شنیدی دقیقا :rofl::rofl::rofl:

اینجا بازار ارزه
مگه مانتو فروشیه :rofl::rofl::rofl::rofl:

از اونی که بهت گفته بین کوین دامپ شدید داره بپرس ، اون بیشتر از ما اطلاع داره

سلام دوست عزیز، ارز شیبا یک سقف قبلی داشت که اونو یک بار زده تو تحلیل به عقب چارت نگاه میکنن و تحلیل میکنن یه مقدار خیلی کمی از اون پول که دستت اومده شیبا بخر نمیگم نمیره بالا معلوم نیست کارهای بسیار زیادی داره شیبا اگر بخواد سقف تازه ای واسه خودش بزنه ، یه مقدار هم تو ارزهایی سرمایه گذاری کن که از سقف قبلی اومدن پایین و الان تو کف قیمت هستن و سقف قبلیشو خواهد زد مثل icp الان کف قیمتش هست با یه پامپ حدودا ۶۰۰درصد سود خواهد داد نمیگم حتما icp بخر یا شیبا نخر خودت برو چارتهاشونو نگاه کن تو تایم فرم بالا بعد تصمیم بگیر
ادمین تایید کن

شیبا رشدشو کرده یا شبه دو برابر میشه یا یک چهارم icp الان بهترین ارز برای خریده من خودم ۲ ساله تو این بازارم icp هروقت از ۴۰ استارت زده تا ۸۵ هم رفته

Floki inuولی ۶ماه صبر کن قول میدم ۱۰۰برابر بشه

به نطر من خاستی ارز بخری بده فانتوم بخر.عالیه خدایی