سلام به دوستان
امیدوارم کامنت های من رو فراموش نکرده باشین
گفتم که ۴۰/۵۰۰ رو به هیچ وجه از دست ندید دیگه ریزش نداریم بعدش وقتی ۴۸/۵۰۰ بود گفتم یه اصلاح ۳-۴ هزارتایی داره ولی با توجه به فاندای خوب و قوی احتمال زیاد حمایت ۴۷/۲۰۰ برمیگردونش به کانال ۵۰ و ۴۷/۲۰۰ رو از دست ندید و دیدید که دقیقأ اتفاق افتاد
الان هم میگم حرف این بی سوادا رو گوش نکنید ریزشی در کار نیست فقط اصلاح جزیی، بیت تا ۶۸ یا ۷۰ میره بعد یه اصلاح داره در حد ۱۰-۱۵ تا ولی باز هم با توجه به فاندای قوی و البته تصویب تو آمریکا احتمال زیاد با یه اصلاح کوچولو میره تا ۹۶ و بعد ۱۵ تا یا بزرگتر رو میریزه و البته دوباره دلقک بازی چین شاید یه ذره به تعویق بندازه جریان رو ولی در کل بازار همچنان صعودیه و تارگت های ۷۰ و ۹۶ در دسترس
پیشنهاد میدم بعد از عبور بیت از ۶۵ کم کم شروع کنید سرمایتون رو ببرید سمت آلت کوین ها چون هم زمان انفجار آلت کوین ها شروع میشه و هم بیت رشدشو کرده و ۴۰-۵۰ در صد دیگه سود بده ولی آلت کوین هایی مثل دوج ترون ریپل و… رشدهایی از ۱۰۰ تا ۳۰۰ درصد رو هم میبینن
در کل امیدوارم بهترین تصمیم رو بگیرین و بیشترین سود نصیبتون بشه
تحلیلگر کی بودی تو عقل کل
غیر از دوج ترون ریپل دیگه چی داری عمویی
سلام تحلیلای شما خیلی خوبه
من رو ۳۴هزار خرید زدم باز الان میخوام خرید بزنم
بنظر شما امشب خریدو بزنم یا احتمالش هست که
۵۸و ببینه؟؟؟؟
جان اصلاح تا ۶۸ هزار :))
قبولت داریم داش
امشب که در اخبار گفت آمریکا ارز دیجیتال را تحریم کرده و به کیف پولها هم هشدار داده!!
خدا قوت دلاور
منبع خبر چیه؟
اخبار امشب راجع ب مسدود کردن ولت های خارجی و صرافی ها ک برا کشورهایی ک توسط امریکا تحریم شدن گفت ،مثل ایران وکره شمالی و…