چند روز پیش گفتم اونایی که نزدیک پول خودشون رسیدن خروج بزنن جو گرفته بود حتی یه سری انتطار بیبی دوج یک دلاری داشتن! تو کامنت ها هم موجوده میتونید برید ببینید بازم میگم اونایی که حتی به نصف پولشون هم رسیدن خروج بزنن این ارز غیر از اینکه فقط یه بخشی از اسمش دوج هست چیز خاصی نداره و سازندگانش دقیقا وقتی دوج رو بورس بود ازش اسکی رفتن و دقیقا برا خالی کردن جیب افراد ساده لوح این ارزو رو ساختن و این رنج زدنها هم دقیقا بخاطر فروش بقیه سکه ها هست اگر پول اصافی دارید به دید تفریح بزارید باشه در غیر اینصورت گول این پیج هایی که تبلیغ میکنن رو نخورید چون اینا بابت اینکار پول میگیرن میدونم الان صاحب اون پیج ها حمله میکنن ولی بعنوان کسیکه سرد و گرم این بازارو کشیده اینو میگم خیلی از این ارزها اومده رفته و فقط کسانی پولدار شدن که تو بطن کار بودن ولاغیر اول بزارید ارز راهشو پیدا بکنه بعد ورود بکنید
من 2 ماه پیش 4 دلار خریدم الان شده 120 دلار تویه سس مغز رفتی تو قله خرید کردی چرا چرت و پرت راجب ارز میگی سیرابی
در مورد چیزی که نمیدونی نظر نده مهندس
بچه کوچه ایییی من حتی یک ریال هم بابت این ارز اسکم نمیدم چه برسه به اینکه تو قله بخرم
عزیزم دوهزار دلار خریدم الان شده ۷ هزار دلار
بدبخت تویی که فکر کردی مبلغ بالایی بابت خرید این ارز پرداخت کردیم 20 دلار ناقابل بیشتر تو این ارزها سرمایه گذاری نکردیم اونم برای بلند مدت
ب تو چه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تو چرا داری حرص میخوری اروم باش یه نفس عمیق بکش بزار هوا به مغزت برسه لاقل
دوست عزیز دیگه واسه این حرفها دیر شده ، همه کسانی که روی امثال این سرمایه گذاری کردن می دونند بگیر نگیر داره ، شما همخودت خریدی و نگرانی های خودت رو داری سر بقیه تلافی می کنی ، موفق باشی و پرسود
اگه تو این ارزا نداری تو صفحه بی بی دوج چه غلطی میکنی؟