اهمیت افزایش آگاهی در بازار ارز دیجیتال

خوشبختانه با مثبت شدن بازار شاهد حضور هزاران انالیست و‌تحلیلگر هستیم که با دقت و‌جستجو‌ بازار رو رصد میکنن و ما رو از برکت دم مسیحاییشون مستفیض ، متاسفانه دریغ از یک کامنت اموزنده ،، بالا میره لایک پایین میاد دیسلایک ، انقدر بشه من چقدر دارم ، اگر اونقدر داشته باشم چند تا میتونم بخرم ، دو سه نفر بودن که کامنتهاشون رو تعقیب میکردم اونا هم مثل من دل و دماغ کامنت گذاشتن ندارن ، واقعا این درجه از اگاهی که بعضی از دوستان دارن رو تحلیلگرهای ارشد وال استریت ندارن ، داریم به موج چهارم الیوت نزدیک میشیم ، قاعدتا تا انتهای سال میلادی شاهد نوسانات مثبت بازار خواهیم بود ، اما میخوام بدونید که بعد از این موج‌ بازار وارد یک رکود طولانی مدت میشه ، خیلی طولانی تر از اونچه من طاقتش رو از هولدرهای صبور !!! شیبا دیدم ، به جای اینکه دنبال لایک و دیسلایک باشید فضا رو در اختیار دوستانی بزارید که کمی با زبان انگلیسی اشنا هستند و فرصتی برای جستجو در اینترنت و اندکی اگاهی از بازار دارند ، ازتون خواهش میکنم اگر به دنبال سود بیشتر هستید سطح دانشتون رو بالا ببرید ، با لایک و دیسلایک اینجا یه فلافل هم بهتون نمیدن .

دمت گرم واقعا حرف بجایی بود ما اون سری گفتیم موج پنجم الیوت فلانه نوشتن پک اموزشیت ارزون بود بعد همون شخص گفت تا پایان مهر یک سنت میشه به والله حیفه بعضیا سود کنن خیانت به بشریته

من کلا ۴ تومان پول دارم .شیبا بخرم نگه دارم منو از بدبختی نجات میده