فروش سهام و خرید ارز دیجیتال

دوستان من دوسال پیش 15 میلیون سهام خریدن، الان شده 3 میلیون، کلی تو ضررم میشه لطفا راهنمایی کنید، بفروشمشون جاش ارز دیجیتال بخرم، ناظر جان تایید کن لطفا

سه میلیون رو اگه شیبا هم بخری ۸۰۰ هزار کارمزد انتقال به کیف پول داری پس بخر و دو سال دیگه هم بیخیال ارز دیجیتال بشو

اینجا خیلیا تازه کارند مثل خودم ، فقط نصیحتی بهت میکنم که به حرف کسی خرید و فروش نکن مگر اینکه مطمئن باشی که وارده داخل رمز ارز

منم تو بورس ایران بودم 20تومن خریدم بعد 1سال خورده‌ای شد 8تومن با بدبختی تونستم بکشم بیرون
10تومن تو شیبا گذاشتم موقعی ک بالا بود حدود 6ماه پیش خداروشکراز تو ضرر دراومدم و دوبرابر شده
واسمم مهم نیست تا 1دلارنشه نمیکشم بیرون
یا صفر میشه یا 1 دلار
تایید لطفا

شماها همینجوری یه پیشنهادی میدین بدون اینکه خیلی جنبه های دیگه شو در نظر بگیرین تا دوسال دیگه اینترنت محدود شد چی ؟ صرافیا تحریم شدن چی؟

خب تحریم بشه.. پولش هست .. راه برداشتشم از اونور اب هست.. بالاخره هرکی یه اشنا اونور داره.. نشد تا ترکیه که میشه رفت و هزار تا راه هستضمنا طرح صیانت هرگز اجراا نخواهد شد.. اینهمه مشاغل رو که نمیتونن تعطیل کنن

نیلوفرآبی اگه واقعا میخواهی بدون اینکه خریدوفروش کنی وهولدرباشی میشه کمکت کرد ولی برای خرید وفروش حتما حتما حتما آموزش ببین..اگه آدم ریسک پذیری هستی یه نوع سبد درست کن واگه نه اهل ریسک نیستی یه جور دیگه لازمه!!!